2777
2789

سلام مامان های گل

اگه ب تاپیک هام دقت کنید میبینید که چقدر مامان وسواسی هستم

ووسواس فکری وحشتناکی دارم نسبت ب پسرم ک همش فک میکنم‌مشکلی دازه اتیسم داره دقیق شدم روی همه چیش درحالی که نباید اینجوری رفتارم بیمارگونه باشه

یکی ازدلایلش تاپیک های اینجابود و اینستا

وصد البته مقصر اصلی من بودم وگرنه همه پلتفرم ها اگه درست استفاده بشه خیلیم عالی وکمک کننده هستش

صحبتم ب همه ی مامانای که تازه بچه دارشدن اینه که

درحین اینکه مواظب بچه هاتون هستید اما بیمارگونه مواظب نباشید درحد تعادل باشید برای هرچیزکوچکی فورا دلواپس نشیدوشروع به سرچ های مکرر نکنید

ودرنهایت هرچیزی که قرار باشه اتفاق بیفته میفته

اگه کودک مشکلی داشته باشه خب داره و ب موقعش میفهمید

و اگرم نداشته باشه شمافقط خودتونو نابودمیکنید

پس بسپارید ب زمان و تیم متخصص مربوطه نه سرچ های مکرر و وتاپیک های نینی سایت وعزای قبل اتفاق!!چیزی ک خودم درگیرشم

لپ کلام برام دعاکنید از شر این وسواس فکری نسبت ب کودکم‌دربیام و هم‌اونو راحت بزارم‌هم خودم

ازتون خواهش میکنم برای ارامش دلم همین الان قسمتون میدم دعاکنید ونفری یک صلوات برای ارامش دلم بفرستید چون بدجور‌داغونم

و ازتون خواهش میکنم این راهی که من رفتمو نرید ارامش داشته باشید و ب کودکتون محبت کنید و تمام!

تصمیم گرفتم ی مدت کلافضای مجازی رو کنار بزارم چه نینی سایت چ‌ باقی پلتفرم‌ها

برای ارامش دلم برام از ته ته ته دلتون‌دعاکنید که موفق بشم❤️❤️

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

من مامان اولی نیستم‌ حتی بهت بگم واسه بچه اولم اصلا وسواس نداشتم. 

ولی واسه بچه بعدیم با اینکه تجربم بیشتر بود ب شددددت دچار وسواس شدم. اینقد سر هرچیزی این بچه رو بردم فوق تخصص ک همسرم شاکی شده. اگه بدونی چقد دکتر بردمش و چ دکترایی بردم شاخ در میاری... البته الان چند ماهه ک رها کردم...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ک حرف دل منو زدی دیونه شدم ازخدا بریدم ب عالم وادم فش میدم روانشناس وهیچی نمیتونه کمکم کنه😭همش ...

شروع کن از‌پلتفرم ها خارج شو

و‌بخودت قول بده دیگهههه وارد نمیشی حداقل تا چندماه

سخت اما شدنی

بخودم اینباروقول دادم

من مامان اولی نیستم‌ حتی بهت بگم واسه بچه اولم اصلا وسواس نداشتم. ولی واسه بچه بعدیم با اینکه تجربم ...

نمیدونم منم درمورد هیچ‌چیز وسواس نداشتم نمیدونم‌چیشد اینجوری شد یهو دیدم همه چیو رهاکردم فقط گوشی دستمه وسرچ‌میکنم‌و گریه‌میکنم و‌زندگیو ول کردم…

ولی این بدغذایی پسرت دخترمنم همین بود ب حدی نگه میداشت ک عق میزد شیرشم بالامیوردتااخر یک ماه پیش ازش ...

عزیزم‌میتونم بپرسم تا چندوقت اینجوری بود‌و اینکه همهههه ی غذاهارونگه میداشت؟من‌حتی میکس هم‌نگه میداره

شروع کن از‌پلتفرم ها خارج شوو‌بخودت قول بده دیگهههه وارد نمیشی حداقل تا چندماهسخت اما شدنیبخودم اینب ...

گوگل ک سمه واقعا ولی دخترمن الرژی داره ک عوارض زیادی براش داره همینم روانمو ریخته بهم خوب میشد منم خوب بودم😢

گوگل ک سمه واقعا ولی دخترمن الرژی داره ک عوارض زیادی براش داره همینم روانمو ریخته بهم خوب میشد منم خ ...

عزیزم۹۰درصد الرژی تا سه سالگی حل میشه باورکن چندسال دیگه خبری ازاین چیزانیست

عزیزم‌میتونم بپرسم تا چندوقت اینجوری بود‌و اینکه همهههه ی غذاهارونگه میداشت؟من‌حتی میکس هم‌نگه میدار ...

الان۲۰ماهشه.هرجور ک بگی غذا دادم سرنگ قاشق میکس غیرمیکس یادهن وانمیکرد یا میخورد نگه میداشت عق میزد یاتف میکرد دقیقا ازشیر ک‌گرفتمش از گرسنگی خورد.خدایی بهت حق نمیدم نگران باشی خیلیااینجورن

الان۲۰ماهشه.هرجور ک بگی غذا دادم سرنگ قاشق میکس غیرمیکس یادهن وانمیکرد یا میخورد نگه میداشت عق میزد ...

خداروشکر که بچت بهترشد عزیز دلم❤️❤️❤️منم دیگه ول میکنم بخدا چقد غصه اخع

[QUOTE=397532867]عزیزم۹۰درصد الرژی تا سه سالگی حل میشه باورکن چندسال دیگه خبری ازاین چیزانیست[/QUOTخیلی شدیده لک سفید افتاده صورتش استپ وزن وقد داره الانم خیلی اب میخوره و ادرار میکنه میترسم قندداشته باشه جراتم نمیکنم ببرم ازمایش🤦

خداروشکر که بچت بهترشد عزیز دلم❤️❤️❤️منم دیگه ول میکنم بخدا چقد غصه اخع

فدات شم.شیرشوکم کن الان دیگه غذا الویته چندروز گرسنه بمونه غذامیخوره اگه وزنش اوکیه ک ولش کن بریز جلوش فقط بازی کنه اون وسطا دهنشم میکنه

[QUOTE=397532867]عزیزم۹۰درصد الرژی تا سه سالگی حل میشه باورکن چندسال دیگه خبری ازاین چیزانیست[/QUOTخ ...

خب یه تست الرژی بگیر ب هرچی الرژی داره نده

ی رژیم سفت وسخت و دارو درمانی کن قطعا بهترمیشه 

نمیشه؟

فدات شم.شیرشوکم کن الان دیگه غذا الویته چندروز گرسنه بمونه غذامیخوره اگه وزنش اوکیه ک ولش کن بریز جل ...

وزنش خوبه فداتشم باور کن‌میزارم جلوش ب در ودیوار و‌همه چی میماله جز دهنش فقط میوه دوس داره و‌بیسکویت و‌خودش میخوره یکم