2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه به من بگه خانوادش دعوت کرده شام

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 89 پست

عزيزم ب خدا توكل كن سوره بقره بخون ختم ياسبن بگير و از ته دل دعا كن انشاالله بزودي دامنت سبز شه 

دوره درمان كاملا جدي پيگيري كن و يادت باشه استرس خودش باعث عقب افتادن بارداري و ضعيف شدن تخمكات ميشه پس از استرس و افسردگي خودتو نجات بده تهش مگ ميخاد چي بشه 

اگ نشد نهايتش ميري سرپرستي ي بچه قبول ميكني و بزرگش ميكني اگ قرار باشه ب حرف مردم توجع كنيم ك نبايد نفس بكشيم 

پس زمان رو از دست نده حتما هم سه ماه قبل از رفتن تو سیکل ای یو ای یا ای وی اف خودت و همسرت مکمل تقو ...

نمیدونم چرا دکترم راجب ای یو ای و ای وی اف چیزی نمیگه برام دکتر دیگه هم باید برم 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااااليه. ان شاءالله تا سال ديگه واسه مهمونات بار بذاري. خونت پر شه از مهمون واسه ديدن روي ماه بچت و ...

انشاللهچقدر مهربونید شما🙏

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

یکی از شرایط من برای ازدواج همیشه این بوده بچه نیارم چرا انقدر بچه برات مهمه

شما خوشت نمیاد ایشون خوشش میاد 

این حرفا هم کمتر از حرفای بقیه نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نمیدونم چرا دکترم راجب ای یو ای و ای وی اف چیزی نمیگه برام دکتر دیگه هم باید برم

باید فوق تخصص ناباروری بری 

انشاالله دامنت بزودی زود سبز میشه و سال دیکه تاپیک هات درباره نگهداری نوزاده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خودم مربی بودم سالها از پارسال دیگه ورزشم نمیکنم به پوچی رسیدم فقط مرگ میخوام که اونم نصیبم نمیشه

خدانکنه عزیزم منم دختر عموم ۸سال بچه دار نشد شوهرش مشکل داشت الان خداروشکر مشکلش حل شده بچش سه ماهه خودتو نباز همچی که بچه نیست قشنگم ایشالا که اگه به صلاحته خدا یه بچه سالم صالح بهت بده هیچوقت چیزی رو بزور از خدا نخواه بسپار به خودش 

در کنار دکتر زنان و درمان حتما متخصص طب سنتی هم برو طب سنتی منو از یائسگی نجات داد...نباید امیدتو از خدا قطع کنی نا امیدی و یاس از هدف دورت میکنه وقتی با تمام وجودت به خدا بسپری و با آرامش بری جلو اونوقت نتیجه میگیری..با دعا و نماز خودتو آروم کن

انقدر که اگه خدایی نکرده بچه دار نشد بخواد بمیره انقدر مهمه

ما که تو دلش نیستیم چی میگذره 

انشالله خدا دامنشو سبز میکنه بزودی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗