2777
2789

میگه همه کارش خودم میکنم میخوام حوصلت باز شه 

کاش بهم میگف من حتی دیگه حوصله ی خودمم ندارم 

نه میخوام عروسی برم نه مهمونی نه مسافرت هیچی دیگه هیچی برام مهم نیس میخوام تنها باشم 

هرجا میرم بچه نمیاری 

فلان دکتر برو

یا اینکه میبینم چقد بچه به زندگیشون رنگ داده 

اگه قرار بچه دار نشم هیچ وقت کاش خدا جونمو بگیره حداقل بگن جوون مرد نگن بچه دار نشد 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

خب دیگ همه کارا خودش میکنه دعوا راه ننداز فقط یکم ناراحت شو وقتی حالش خوبه بهش بگو خانوم خونه منم ای کاش هم فکری کنیم تو مساعل

خودتم ناراحت نکن به همه همینو میگن برین قشنگ دکتر ببینید مشکل از کجاست مردن نیست ک درمان نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این چ حالیه داریورزش کن

خودم مربی بودم سالها از پارسال دیگه ورزشم نمیکنم 

به پوچی رسیدم فقط مرگ میخوام که اونم نصیبم نمیشه

خودم مربی بودم سالها از پارسال دیگه ورزشم نمیکنم به پوچی رسیدم فقط مرگ میخوام که اونم نصیبم نمیشه

مگه دوروز پیش نگفتی بارداری بیبی نزدی؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خب دیگ همه کارا خودش میکنه دعوا راه ننداز فقط یکم ناراحت شو وقتی حالش خوبه بهش بگو خانوم خونه منم ای ...

دعوا نکردم فهمیدم به خاطر من فقط گفتم کاش به منم صلاح مشورت میکردی حالا گذشت اونام فهمیدن غصه دارم فقط خدا دلش بسوزه 

الهی 

شوهرت میخواد شادتر شی 

بنده خدا نمیدونه چیکار کنه

باید قوی باشی  

حتما مشاوره برو خدای نکرده افسرده نشی 

برای بچه هم حتما خودت مرکز ناباروری میری 

چند تا مرکز دیگه هم برو مشورت کن 

اگر قابل درمانه که راه حل پیدا میکنی

اگر نه که با همسرت تصمیم به فرزند خوندگی بگیرین یا اینکه خانوادتون دو نفره باقی بمونه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
الهی شوهرت میخواد شادتر شی بنده خدا نمیدونه چیکار کنهباید قوی باشی حتما مشاوره برو خدای نکرده افسرد ...

بابا مشکلش حاد نیست ذخیره تخمدانش کمه ک قابل حله

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
عزیزم نمیدون چی بگم بهت ولی بچه چراانقدمهمه برات؟

چون دیگه زندگیم خیلی یکنواخت شده هیچی حالمو خوب نمیکنه کمبودشو حس میکنم هفت سال ازدواج کردم