2777
2789

میگم میرم کلاس شنا میخنده سرش رو تکون میده تو نمیتونی از دست تو برنمیاد

دارم میرم آموزشگاه رانندگی با ذوق میگم دیگه حله منم رانندگی میکنم میگه از دست تو برنمیاد یه آدم رند میخواد 

دانشگاه میرم میگه تو که مشروط میشی 

هر کاری میکنم میگه نمیتونی نمیشه منو یه آدم سست و بی عنصر شناخته 

اعتماد به نفسش خیلی لامصب بالاست

اصلا نمیتونم تحمل کنم از نظر ظاهری از بالاترم 

سطح فرهنگ خانوادگی یکیه مالی هم همینطور

انگار تو خانواده‌شون یجوریه که میخوان همه خودشون رو زرنگ نشون بدن مثلا مادرشوهرم خود به خود میکه من تیزم من میرم خونه کسی زود میفهمم مبلاش عوض شده

خیلیییی سخته سر کردن با این آدما🥲🥲

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

اره سخته اینا خیلی خودخواه و خودشیفتن وگرنه ادمی ک اعتماد ب نفسش بالاس یکی دیگه رو نمیکوبه !

اولین کار اینه ک نذار اعتماد بنفستو بگیره حرفاشو خنثی کن وقتی میخنده و حس میکنه پیروز شده تو یه پوزخند بزن بذار ب پیروزش شک کنه🤣 پوزخنده متاسفم واست چقد حقیری رو بزن😑

بعد انشالله دست ب دست میدیم یکم تخریبش می کنیم ادب بشه!

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتقاقا اینجور ادما اعتماد به نفسشون بالا نیست متأسفانه به دلیل سایه های حقارتی که تو درون خودش ...

افرین درسته واقعا اره من چرا باید اصلا اون نظر بخوام دیگه هیچی رو نمیگم بهش 

اره سخته اینا خیلی خودخواه و خودشیفتن وگرنه ادمی ک اعتماد ب نفسش بالاس یکی دیگه رو نمیکوبه !اولین کا ...

ایشالله😂اره همین کار رو میکنم دیگه رو نمیدم بهش 

درکت میکنم اینا خود شیفته هستن کاریشون هم نمیشه کرد فقط راه مقابله با اینا بی تفاوتی هست کار خودتو بکن و به خودت بگو من میتونم و بهشون ثابت کن با موفقیت‌هات تا خودش با چشم خودش ببینه و دهنش بسته بشه کاری که من نتونستم بکنم واعتماد به نفسم از بین رفت خدا ازش نگذره

درکت میکنم اینا خود شیفته هستن کاریشون هم نمیشه کرد فقط راه مقابله با اینا بی تفاوتی هست کار خودتو ب ...

اون لحظه که یه جوری میکنه انگار بچه دبستانی هستم بغضم میگیره 

همیشه تو خانواده خودم بابام مامانم رو بالا میدونست ازش مشورت میخواست به هم احترام میذاشتن 

متاسفانه تو زندگی خودم نشد ولی دیگه بها نمیدم بهش

چقدر بیشعور و رو مخ:/

اینجور ادما از درون احساس ضعف دارن و خودشونم میدونن پخی نیست برا همین با کوبوندن بقیه خیال میکنن یکم از پوچی خودشون کم میشه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
چقدر بیشعور و رو مخ:/اینجور ادما از درون احساس ضعف دارن و خودشونم میدونن پخی نیست برا همین با کوبوند ...

دقیقا افرین 

تنها دستاوردش این بوده که تیزهوشان درس خونده اونم با اصرار مادرش تنها مایه افتخارش اینه

ایشالله😂اره همین کار رو میکنم دیگه رو نمیدم بهش

ولی یچی  بگم بهت ؟ بری تراپی بهتره چون ممکنه اینجوری بینتون بیشتر اختلاف و فاصله بیفته .بعضی خودشیفته ها اگ ستایش بشن اونوقت باهات همکاری میکنن .مدلشون فرق داره .نمیشه برا همه یه نسخه پیچید

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ولی یچی بگم بهت ؟ بری تراپی بهتره چون ممکنه اینجوری بینتون بیشتر اختلاف و فاصله بیفته .بعضی خودشیفت ...

حتما مرسی عزیزم اره باید از ریشه حل کرد شاید تکنیک خاص داره دیگه