2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

3898 بازدید | 160 پست

خانوم هایی که با مرد متاهل دوس میشید میدونید وقتی  میره تو دسشویی  ب رینه به تو پیام میده؟

لیاقتت همینه خدا زده

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیروز یکی تاپیک کرده بود

جمله ی واقعا حقی اون زن نقش کلاغی داره که اومده برین یه زندگی یکی دیگه واسه نحسش بزاره همونجا

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

جینداهستن براشون مهم نی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اینجور مردا ادمو به چشم زاپاس میبینن باید تف کرد بهشون و درس ادب بهشون داد باید پیاماش و برد دادگاه و ازشون شکایت کرد تا از این غلطا نکنن زنی هم که بااین مردای متاهل دوست شه عین دستمال کاغذی میمونه میندازنش سطل آشغال و دوباره میرن سمت زنشون

اینجور مردا ادمو به چشم زاپاس میبینن باید تف کرد بهشون و درس ادب بهشون داد باید پیاماش و برد دادگاه ...

دقیقاً 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !