روزی سه بار یا چهار بار شیر خشک میدم هر بارم 60 سی سی مدام به سینم هست در حال مک زدنه ول نکرده سینه ...
منم همین بودم
ولی کم. کم ول میکنه کامل
به تدریج بیشتر شیرخشک میخوره تا اینکه دیگه ول میکنه سینه ات رو
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
متوجه هستم. خیلی نباید با شیر خشک توقع لاغری داشته باشی. یه روش پیشنهاد میدم، قند و شکر صنعتی رو کاملا حذف کن. کامل!
یعنی شکر، قند، شیرینی، حلوا، شیرکاکائو و... مصرف نکن، به جاش طبیعی مثل خرما و میوه و عسل. تنها راهی که مثل همیشه میتونی غذا بخوری و لاغر بشی، حذف ایناس
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
سلام عزیزم لطفا اگه پست رو دیدی جوابمو بده منم ۹ماه زایمان کردم روز به روز چاقتر میشم شما به وزن قبلت برگشتی کی برگشتی و چیکار کردی
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
منم متاسفانه بخاطر سزارین خیلی کمردرد دارم بچمم کسی نیس بزارم پیشش برم پیاده روی بی تحرکم و میلم رو شیرینی جات 😔
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱