2777
2789
عنوان

تو شیردهی بجای لاغر شدن چاق شدم😶😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9439 بازدید | 26 پست
چون بهش شیرخشک میدی  کم. کم بچه به شیشه عادت مبکنه دیگه سینه ی مادرشو ول میکنه، چون سختتره از ...

روزی سه بار یا چهار بار شیر خشک میدم هر بارم 60 سی سی مدام به سینم هست در حال مک زدنه ول نکرده سینه مو اصلا

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
روزی سه بار یا چهار بار شیر خشک میدم هر بارم 60 سی سی مدام به سینم هست در حال مک زدنه ول نکرده سینه ...

منم همین بودم

ولی کم. کم ول میکنه کامل 

به تدریج بیشتر شیرخشک میخوره تا اینکه دیگه ول میکنه سینه ات رو 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرم خوبه ولی دوست دارم شیرخشکم بخوره که نمیخوره زیادی لاغرشدم ازقیافه افتادم

چرا میخوای شیرخشک بخوره

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
چاره ای ندارم باید بدم خب

متوجه هستم. خیلی نباید با شیر خشک توقع لاغری داشته باشی. یه روش پیشنهاد میدم، قند و شکر صنعتی رو کاملا حذف کن. کامل!

یعنی شکر، قند، شیرینی، حلوا، شیرکاکائو و... مصرف نکن، به جاش طبیعی مثل خرما و میوه و عسل. تنها راهی که مثل همیشه میتونی غذا بخوری و لاغر بشی، حذف ایناس

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
چرا میخوای شیرخشک بخوره

سلام عزیزم لطفا اگه پست رو دیدی جوابمو بده منم ۹ماه زایمان کردم  روز به روز چاقتر میشم شما به وزن قبلت برگشتی  کی برگشتی  و چیکار کردی  

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
سلام عزیزم لطفا اگه پست رو دیدی جوابمو بده منم ۹ماه زایمان کردم روز به روز چاقتر میشم شما به وزن قب ...

سلام نه وزنم زیاد کم نشد البته کم تحرک هم هستم 

منم متاسفانه بخاطر سزارین خیلی کمردرد دارم بچمم کسی نیس بزارم پیشش برم پیاده روی بی تحرکم و میلم رو شیرینی جات 😔

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

سلام گلم 

شما لاغر شدی یا نه؟

منم ب همین درد دچارم شدم اندازه وزن ماه ۹ بارداریم😭

بچه ام الان ۷ ماهشه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من با اینکه بچم کلا شیر خودمو میخورد ولی چاق تر شدم .. ولی تو بارداری وزنم زیاد نشد . بدبختی داریما

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

چاره ای ندارم باید بدم خب

من با این که فقط شیر خودمو میدادم ولی چون تحرکم کم شده بود و مجبور بودم به خاطر شیر دهی غذا بیشتر بخورم چاق شدم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏