2777
2789
عنوان

باردارم قرص استرادیول مصرف میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 50 پست
پس چرا دکتر گفته بخورم امروز ان تی دارم تازه 😟

انشالله خبرای خوبی بدی 

تاپیک بزن بگو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا استرادیول الان سه ماهه میخورم حس میکنم اذیتم میکنه بخدا تپش قلب میاره برام

چندمیلی میخوری

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام عزیزم٫ 

ببخشید مزاحم شدم٫ من تو یه تاپیک دیده بودم که شما بهداشت مواد غذایی خوندید

راستش منم این رشته رو قبول شدم اما نمیدونم ارزش خوندن داره یا نه

از آینده شغلیش مطمعن نیستم نمیدونم تضمین شده‌اس یا نه

میشه یکم راهنمایی کنید؟🫠❤️

پس چرا دکتر گفته بخورم امروز ان تی دارم تازه 😟

عزیزم میشه لطفا از کارهایی ک قبل از انتقال کردی برام بگی؟

مثلا ورزش کردی؟وزن کم کردی؟قند رو حذف کردی؟غذای خاصی خوردی؟

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

چندمیلی میخوری

عزیزم از کارهایی ک قبل از انتقال کردی میشه بهم بگی؟

مثلا وزن کم کردی؟قند رو حذف کردی؟ورزش خاصی کردی؟

غذای خاصی خوردی؟

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

سلام عزیزم٫ ببخشید مزاحم شدم٫ من تو یه تاپیک دیده بودم که شما بهداشت مواد غذایی خوندیدراستش منم این ...

سلام گلم 

مبارکه کجا قبول شدی

عزیزم از کارهایی ک قبل از انتقال کردی میشه بهم بگی؟مثلا وزن کم کردی؟قند رو حذف کردی؟ورزش خاصی کردی؟غ ...

من کلا سالم خور بودم تو کل زندگیم از تنقلات قند به دور بودم یا کم میخوردم 

حقیقت برای من خبلی سربع پیش رفت در عرض ۱۲ روز دوره ای وی اف شروع گردم بعد انتقال 

فرصت نکردم کاری کنم

ولی بعد انتقال نشاسته تو اب قاطی کردم 

توالت فرنگی 

استراحت حتی یه وعده غذا هم نپختم

من کلا سالم خور بودم تو کل زندگیم از تنقلات قند به دور بودم یا کم میخوردم حقیقت برای من خبلی سربع پی ...

چقدر خوب

الهی دوران بارداری خوبی داشته باشین و نی نی های سالم و تپل ب دنیا بیارین .

اگه اشکالی نداره میشه وزن و سنتون رو هم بگین

چقدر خوبالهی دوران بارداری خوبی داشته باشین و نی نی های سالم و تپل ب دنیا بیارین .اگه اشکالی نداره م ...

ممنونم عزیزم 

۲۷سالمه 

موقع شروع ۶۲بودم الان نمیدونم به خاطر امپول ها شکمم اب اورده اما بقیه جاها لاغرتر

سلام گلم مبارکه کجا قبول شدی

خیلی ممنون٫ دانشگاه علوم و تحقیقات تهران🫠 ولی دوسداشتم اگه میشه تغییر رشته بدم تغذیه بخونم که اونم میگن نمیشه

اگه واسه ارشد بخونم میتونم گرایشمو عوض کنم علوم تغذیه بخونم؟ 

خیلی سردرگمم کسی نیست راهنماییم کنه💔