2777
2789

سلام بچه ها...من یه دوره در مورد سندرم متابولیک شرکت کردم و خلاصش رو در پست قبلی گذاشتم...دوره توسط دکتر مجتبی کرباسی و اقای حامد نیکنام که پژوهشگر حوزه سلامت هستند برگزار می شد...نزدیک ۲۰ تا وویس دو ساعته داشت هر کس دوست داشت به کانال سلامت شمس الشموس مراجعه کنه وویس هاش رو گوش بده...شکل یک درخت کاج هست و روش نوشته ما همه خادم الرضاییم..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید یک سوال داشتم چون تو یک تاپیک جواب سوال بعضی افراد رو دادید میخواستم بدونم اگه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی رو ارشدش رو فناوری اطلاعات سلامت بخونم بازم ارزش نداره؟؟

یا برم مهندسی بهداشت محیط ؟؟

میخواستم از شما بپرسم که در این زمینه فعالیت داشتین آخه آیندمه و نتایج کنکور اومده و خب کسی تو این رشته فعالیت نداشته که بدونم اگه میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید خیلی ممنون ❤️❤️❤️

سلام ببخشید یک سوال داشتم چون تو یک تاپیک جواب سوال بعضی افراد رو دادید میخواستم بدونم اگه مدیریت خد ...

سلام. من زیاد بازار کار بهداشت محیط و HIT رو نمی دونم...ولی این رشتا پر از حسابداری و مدیریت مالی و دروس خشک هست..دوست داری؟ البته فکر می کنم به اشت محیط بهتر باشه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز