2777
2789

من طبقه بالای خونه مادرشوهرم میمونم دیروز کارگر گرفتن اومده کل کارای خونشو کرده خواهرشوهرمم از صبح اینجا بود.منم اصلا نرفتم به من چه ،اون یکی خواهرشوهرمم ۹ شب اومده ده شب رفته بعد مادرشوهرم میگه این دخترهام خیلی کمک کردن .الانم فرش رو برده حیاط داره میشوره ۸۴سالشه .گرفت بغلش فرش ماشینی رو .برد انداخت حیاط .الانم میشوره.اینجور مواقع واکنش شما چیه .اینم بگم مادرشوهر من هر چی براش کار کنی انگار نه انگار تو کمک کردی .مریض بشه براش آش ببرم همه جا میگه هیشکی نیومد یه لیوان بهم آب بده .منم پیشش نشستمااااا.اینم من🤨

پیش مردم بگم دروغ میگه نمیشه بخودم برمیگرده میگن چه حاضرجوابه 

جهت دردو دل نوشتم خالی شم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

ول کن در هر حال پس میگه کاری نکردی پس دلت نسوزه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما توانشو داره تو این سن فرش بشوره من که ندارم ولش کن

پهلوانیه واسه خودش 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

عزیزم درکت میکنم... ما داریم خونه می‌سازیم دوتا برادر شوهر دارم یکی ازدواج کرده یکی نه... هردوتا میان کمک شوهرم.... حالا مادر شوهرم همش جلوم میگه تو ک نمیای کمک کنی من خیلی درگیرم من خیلی خسته م همش کار میکنم... اونی ک ازدواج نکرده که برای ناهار اصلا نمیاد اونی که ازدواج نکرده که همیشه اونجاس... مادرشوهرم ب اسم خونه ساختن ما توقع داره هرروز برم براشون غذا درست کنم چون اونا کمک شوهرم میکنن🙄🙄🙄حتی منت صبحانه دادن ب بچه هاش سرم میزاره... تاحالا همچین چیزی دیده بودین؟؟ 😞

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

منم همییییشه حمالیشون رو میکردم دیدم نه ارزشی براشون دارم نه احترامم بیشتره نه عزت و اعتبار دارم ول کردم 

الان حداقل کار رو انجام میدم،مگه وقت و انرژیمو از سر راه اوردم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

تجربه اش رو دارم

حالا شوهر من دربست در خدمتشون بود باز انتظار داشت دخترش کاری نکنه من بکنم....

بعد خودش در سخت ترین شرایط حتی نوه اش رو نگه نمیداشت .....تازه مادرشوهرم جوون بود

گذشت 

من دوری رو حفظ کردم

عزیزم درکت میکنم... ما داریم خونه می‌سازیم دوتا برادر شوهر دارم یکی ازدواج کرده یکی نه... هردوتا میا ...

نه مادرشوهر من همیشه برا بچه هام و شوهرم غذا میده اما برا من نمیده .هیچ وقتم نمیگه 

بشوهرت بگو 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین