2777
2789
عنوان

تجربه من از حاجت‌روایی سریع و‌ قطعی 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 55 پست
بهرحال برای من پستتون ناامیدکننده بود. چون من خیلی جاها عملکردم خوب بوده ولی قبول نشدم. یعنی مثلا یک ...

عزیزم دلت رو بزرگ کن ، حس ناامیدی ؟؟

من جادو و جنبل که نکردم! توسل کردم به انسان های پاکی که پیش خدا عزت دارن

همین ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دلت رو بزرگ کن ، حس ناامیدی ؟؟من جادو و جنبل که نکردم! توسل کردم به انسان های پاکی که پیش خدا ...

تو چیزهایی که احتیاج به تلاش داره واقعا برام قابل قبول نیست این چیزها. مثلا اگه واقعا همه تلاشت رو کرده بودی و توسل هم کرده بودی و قبول شده بودی خیلی هم اوکی بود. ولی اینجوری به نظر میاد حق خیلی ها ضایع شده. بهرحال امیدوارم که اشتباه کرده باشید و نتیجه زحمت خودتتون رو گرفته باشید

بهرحال برای من پستتون ناامیدکننده بود. چون من خیلی جاها عملکردم خوب بوده ولی قبول نشدم. یعنی مثلا یک ...

اگ چیزی سهمت باشه

دنیام ب اخر برسه باز مال توعه

و اینکه خدا ب دل ادما نگاه میکنه

پس این فکرای بدو از ذهنت بردار

ک وجودتو پر از انرژی منفی میکنه

همین باعث میشه ب نتیجه نرسی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اگ چیزی سهمت باشهدنیام ب اخر برسه باز مال توعهو اینکه خدا ب دل ادما نگاه میکنهپس این فکرای بدو از ذه ...

یعنی من چون ادم بدی هستم به حقم نرسیدم؟ بعد جاهایی که به خواسته هام رسیدم آدم خوبی شدم؟

تا حالا براتون پیش نیومده کسی حقتون رو ضایع کرده باشه؟ اونجا ادم بدی بودین که حقتون ضایع شده؟

بعضی از پیام ها ارتباط بنده رو با خدا تحت تاثیر قرار میده. لطفا دقت کنید که چی مینویسید

یعنی من چون ادم بدی هستم به حقم نرسیدم؟ بعد جاهایی که به خواسته هام رسیدم آدم خوبی شدم؟تا حالا براتو ...

بنظرم دلت بزرگ نیس

بجای این ک خوشحال شی

یکی با واسطه ی شهدا ب خواستش رسیده ناراحتی

شک نکن اسی تلاششو کرده ک نتیجه گرفته

چ اصراری بود ک با کامنتت باعث حس بدی بهش شی ؟

شاید کمک شهدا این بوده‌ ک باعث شدن اسی استرس کمتری داشته باشه بیشتر بتونه تلاش کنه و...

دعا روی تغییر سرنوشت تاثیر داره

توام دعاکن تا نتیجه بگیری اگرم نگرفتی بدون یاخواستت ب صلاحت نبوده

یاهنوز زمان رسیدن ب خواستت نرسیده یا ی سری ازگناها حق الناسا نذاشتن ب خواستت برسی

و..

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بنظرم دلت بزرگ نیسبجای این ک خوشحال شییکی با واسطه ی شهدا ب خواستش رسیده ناراحتیشک نکن اسی تلاششو کر ...

چرا فکر میکنید فقط شما خوبید و بزرگوار و توکل و توسل بلدید بقیه بلد نیستن. این نگاه از بالا به پایینتون حق الناس نیست آیا؟ من اصلا برای این خانم که نمیشناسمش نه حس خوشحالی دارم نه ناراحتی و خیلی هم عالی که با توسل حاجتشون رو گرفتن. من فقط یاد موقعیت هایی که کلی براشون تلاش کرده بودم و توسل کرده بودم و توکل کرده بودم و نتیجه نگرفتم افتادم و حس بدی گرفتم. 

چرا فکر میکنید فقط شما خوبید و بزرگوار و توکل و توسل بلدید بقیه بلد نیستن. این نگاه از بالا به پایین ...

من ادعای خوب بودنم نیومده

ولی کامنت شما جوریه ک انگار ناراحتی اسی شهدا کمکش کرده ب خواستش رسیده

وگرنه ماهم بارها تو زندگیمون شکست خوردیم

ولی باز با خوشی مردم شاد شدیمو نخواستیم خوشیشونوخراب کنیم

بااین حال اگ ناراحت شدی معذرت 

من ادعای خوب بودنم نیومدهولی کامنت شما جوریه ک انگار ناراحتی اسی شهدا کمکش کرده ب خواستش رسیدهوگرنه ...

من اصلا استارتر و میشناسم که بخوام براش ناراحت یا خوشحال باشم؟ یا مثلا اینکه شهدا کمکش کردن رو بخوام زیر سوال ببرم؟ من درد خودم رو با دیدن این پست گفتم که کلی تلاش و توسل کردم اما نتیجه نگرفتم. دروغ بگم. بگم خوشحال شدم فهمیدم تلاش های اون همه آدم میتونه با یک دعا نادیده گرفته بشه. این همه جوان های نخبه این مملکت رفتن و دارن میرن به خاطر چی به خاطر بی عدالتی ها. من مطمئنم استارتر توانمند بوده یا برای اون موقعیت شغلی مناسب بوده که انتخاب شده. ولی وقتی میگه من خیلی معمولی بودم و فقط کمک شهدا بود به صورت غیر عمد داره به منی که اهل تلاشم و دختر بی ایمانی نیستم حس منفی میده. از اون بدتر شما. که بدون اینکه ناراحتی من رو درک کنی میای من و متهم میکنی به اینکه دلت کوچیکه حتما حقت نبوده به جایی برسی، حق الناس گردنت بوده و و و.. من به خاطر حرف های شما تا الان نتونستم بخوابم چون همش ذهنم درگیره که آیا من واقعا آدم بدی هستم که به خواسته هام نرسیدم.