2777
2789
عنوان

تجربه من از حاجت‌روایی سریع و‌ قطعی 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 55 پست
خوش به حالت عزیزم من که هر کاری میکنم هیچ جوره حاجت نمیگیرم چه از قانون جذب چه از قرآن به دین اعتقاد ...

منم باورت میشه تو سیاهی مطلق بودم تا چند ماه

یهو به دلم افتاد امتحان کنم این بار اخر هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت عزیزم من که هر کاری میکنم هیچ جوره حاجت نمیگیرم چه از قانون جذب چه از قرآن به دین اعتقاد ...

خب عزیزدلم از این طرف میگی من به دین اعتقادی ندارم، بعد از اون طرفم میگی هیچ جوره حاجت نمی‌گیرم!

گلم باید به خدا و قرآن و کسانی که برامون فرستاده از ته دل ایمان داشته باشیم بعد ازشون با ایمان قلبی کمک بخوایم

ان شاالله مشکلت حل بشه عزیزم، ناامید نباش

یکـــ زندگـــی و اینـــ همه غروبـــ ! آه

منم باورت میشه تو سیاهی مطلق بودم تا چند ماهیهو به دلم افتاد امتحان کنم این بار اخر هم

منم دعا کنید الانم داشتم قرآن می خوندم اتفاقا دیگه گفتم اگه چیزی ندیدم تموم از کیه دارم می خونم 

حالم خیلی بده هر روز به فکر خودکشیم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خب عزیزدلم از این طرف میگی من به دین اعتقادی ندارم، بعد از اون طرفم میگی هیچ جوره حاجت نمی‌گیرم!گلم ...

شایدم به خاطر اینه آخه هیچ نشونه ای ندیدم اگه دیده بودم که اعتقادم قوی بود الان

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

منم دعا کنید الانم داشتم قرآن می خوندم اتفاقا دیگه گفتم اگه چیزی ندیدم تموم از کیه دارم می خونم حالم ...

عزیزم

منم گفتم این بار اگه نشه مسیر زندگیمو برای تمیشه عوض میکنم … درکت میکنم

ب حرفم گوش بده و توسل کن 🥰 اگر برات مقدوره

ماهم یه شهیدگمنام ۱۸ساله توشهرمون داریم خیلی حاجت دهنده است

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

چه عجیب که بین ۶۰۰ نفر قبول شدی! یعنی بین او ۵۹۹ نفر کسی بهتر از شما نبود؟ خودتون که میگین معمولی بو ...

نمیدونم حس خودم اینه که معمولی بودم

شایدم اینطور نبوده

شایدم به خاطر اینه آخه هیچ نشونه ای ندیدم اگه دیده بودم که اعتقادم قوی بود الان

نه گلم اینا کار شیطانه که ناامیدمون می‌کنه و از خدا دورمون می‌کنه. درضمن همه اونایی که قلبا ایمان دارند به خدا و قرآن و.... هم همه حاجتاشونو نمیگیرن. هرچیزی حکمتی داره که ما ازش بی‌خبریم

ولی توروخدا تو اصلا ناامید نباش، توکل کن به شهدا و براشون زیارت عاشورا بخون و از اونا بخواه حاجتتو از خدا بگیرن، اونا که واسطه بشن آدم زودتر حاجت میگیره

یکـــ زندگـــی و اینـــ همه غروبـــ ! آه

عزیزم نباشد چطور بود؟زیاد تلاش کردیم برای استخدامی؟

عزیزم خیلی دمق و بی حوصله بودم موقع ازمون

اصلا فکر نمیکردم اوکی باشم

اما لطف خدا و شهیدا بود بیشتر بنظرم