2777
2789
عنوان

چرامردااززنای سلیطه بیشترخوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست
حس میکنم تو رابطه جنسی خوب عمل میکنه😂

والامنم خوب عمل میکنم کوپس🤣🤣🤣ولی اتفاقا پرسیدم ازش بهم میگفت زیادرونده به شوهرت بزار به دست وپا بیفته ازآموزه هاش بود🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعاً مارنیستم🤣🤣🤣نه اون ازنظرمن شایدسلیطس چون حتی شوهرش که مظلوم ترین مرددنیاست بخدا واقعاراس ...

عزیزم تاپیکتون منو یاد اون خانم و چند مورد اونجوری انداخت منظورم تحت هیچ شرایطی شما نبودین 

یا یادمه یه جا من به خانمی کلی اعتمادبنفس میدادم و تعریف میکردم ازش جلو شوهرش دلیل داشتم البته متاسفانه وقت گرفتن حق و حقوق عنترخانم چون من مجرد بودم و پدرم در قید حیات نبود و مجبور بودم خودم تنها از شهری به شهر دیگه جا به جا شم پیش همسرش خودش رو موش نشون میداد و برای ناز کردن از همجنسش مایه میذاشت که قدرمو بدون مثلا این کارارو شوهرم انجام میده و من خانم خونه‌م و سعی داشت یه دختر سالم و اجتماعی رو برای پوشش ضعفهای خودش در پیش چشم همسرش زنِ نافرمان و واویلا نشون بده اونم منی که هواشو داشتم حالم از اینطور افراد به هم میخوره 

اما مورد شما واقعا سلیطه‌ست طرف برداشته شوهرشو پرت کرده بیرون 😂

مثلا چیکارا میکنه که میگی سلیطه ست؟مردا اصلا از زنی که خودشو تماما وقف همسر و بچه ها کرده خوششون نمی ...

شوهرشوچندبارازخونه بیرون کرده جلو چشمم شوهرش خیلی مظلوموساکته به خدا راحت بدون اینکه خجالت بکشه مثلامن خجالت میکشم بیرون قشنگ دادوبیدادمیکنه براش مهم نیس راجع بهش چی فک کنن راحت تادوسه نصفه شب بیرون میگرده شوهرش حق اعتراضم نداره هیچی نمیتونه بگه 

شوهرشوچندبارازخونه بیرون کرده جلو چشمم شوهرش خیلی مظلوموساکته به خدا راحت بدون اینکه خجالت بکشه مثلا ...

اره منم همچین موردایی دیدم که زنه زورگو و نمک نشناسه ولی شوهرش میزاره رو سرش زنه رو!! نمیدونم شاید جذابه براشون😁 کاش آقایون جواب میدادن به این سوال

خب یعنی تو اگه انقدر شوهرت زن ذلیل و ضعیف بود خوشت میومد؟ میدونی مرد ضعیف و زن ذلیل فقط واسه زنش ممکن نیس همیشه اینجور باشه ممکنه واسه مادرشم اینجور باشه ممکنه فردا یه زن لوند تر دید هم اینجور باشه...اصلا میشه رو همچین مرد ضعیفی که جلو خانوما نقطه ضعف داره حساب باز کرد؟

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

اره منم همچین موردایی دیدم که زنه زورگو و نمک نشناسه ولی شوهرش میزاره رو سرش زنه رو!! نمیدونم شاید ج ...

آره کاش آقایون جواب بدن آنقدر دوست دارم مثل اون زنه بشم ولی۱ درتوانم نیست🤣

خب یعنی تو اگه انقدر شوهرت زن ذلیل و ضعیف بود خوشت میومد؟ میدونی مرد ضعیف و زن ذلیل فقط واسه زنش ممک ...

خوب مشکل شوهرمنه دیگه خوشش میادازاونجورزنا چندبارغیرمستقیم منظورشورسونده اگه نمی‌گفت منم ذهنم اصلادرگیرنمیشد شوهرم مثل اون آقانیست اخلاقش ولی الاخلاق زنه خوشش میاد

خوب مشکل شوهرمنه دیگه خوشش میادازاونجورزنا چندبارغیرمستقیم منظورشورسونده اگه نمی‌گفت منم ذهنم اصلادر ...

شاید از دور به عنوان تحسین کردن خوشش اومده که یعنی اقتدار داره ولی دلیل نمیشه که مثلا بگه یعنی دوس داشتم زنم اونجور باشه...وگرنه چرا نرفته یکی مثل همونو بگیره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

خب یعنی تو اگه انقدر شوهرت زن ذلیل و ضعیف بود خوشت میومد؟ میدونی مرد ضعیف و زن ذلیل فقط واسه زنش ممک ...

اتفاقا مادروپدرشومحلم نمیزاره زنای دیگرم نگاه نمیکنه فامیل نزدیکمه فقط خانمشو میبینه همین خوب منم دوست داشتم همسرم فقط منوببینه ازم تعریف کنه 

اینم بنظر من درسته ها!! کسی که زیادی نرم و تو سری خور باشه با همه همینه، همه بهش زور میگن

شاید از دور به عنوان تحسین کردن خوشش اومده که یعنی اقتدار داره ولی دلیل نمیشه که مثلا بگه یعنی دوس د ...

اتفاقا بهش گفتم توکه دوست داری چرااونجورزنیونگرفتی میگه نمیتونستم باهاش زندگی کنم