2777
2789
عنوان

چرامردااززنای سلیطه بیشترخوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست
اتفاقا بهش گفتم توکه دوست داری چرااونجورزنیونگرفتی میگه نمیتونستم باهاش زندگی کنم

خب دیگه...پس خودشم داره میگه دوس نداره اون شکلی فقط شاید اونو مثلا با خودش مقایسه کرده گفته چه شیر زنی مثل مردا میمونه...

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه...پس خودشم داره میگه دوس نداره اون شکلی فقط شاید اونو مثلا با خودش مقایسه کرده گفته چه شیر ز ...

بازم یکم من ناراحت شدم‌دیگه بالاخره حس کردم اونوخیلی بالامیبینه برعکس منو اصلانمیبینه

اتفاقا بهش گفتم توکه دوست داری چرااونجورزنیونگرفتی میگه نمیتونستم باهاش زندگی کنم

فکنم فقط جذابه برای مردا، یه بار من با شوهرم قهر کردم خیلی خیلی ناراحت بودم اصلااا تحویلش نمیگرفتم، بعدا بهم گفت یه چیزی میگم سواستفاده نکنیا خیلی جذاب میشدی وقتی اونجوری بودی😐😐😐

فکنم فقط جذابه برای مردا، یه بار من با شوهرم قهر کردم خیلی خیلی ناراحت بودم اصلااا تحویلش نمیگرفتم، ...

اگه کم باشه اره ولی من خودم زیاد روانشناسی خوندم کسایی که همیشه اینجوری ان معمولا زندگیاشون دووم نداره...

میدونستی سلیطه ها خودشون نمیدونن که سلیطه هستن فک میکنن زرنگن ،البته سیاست هم دارن ولی شانس هم همراش ...

اتفاقااینم میگه من زرنگم به من میگه توبلدنیستی شوهروچجوری می‌شونن سرجاش کلی درس بهم یادمیده حیف یادگیریم خرابه🤣

بازم یکم من ناراحت شدم‌دیگه بالاخره حس کردم اونوخیلی بالامیبینه برعکس منو اصلانمیبینه

اونو بالا نمیبینه به چشم یه تهدید میبینه...تو رو به چشم شریک زندگیش دیده و انتخاب کرده چون پیشت حس امنیت کرده

اتفاقااینم میگه من زرنگم به من میگه توبلدنیستی شوهروچجوری می‌شونن سرجاش کلی درس بهم یادمیده حیف یادگ ...

تو هم خب به شوخی مثلا رد میشه بهش بزن در باسنش بگو پسر بد 😂 دیگه نبینم ازین حرفا بزنی

اگه کم باشه اره ولی من خودم زیاد روانشناسی خوندم کسایی که همیشه اینجوری ان معمولا زندگیاشون دووم ندا ...

اره دیگه، براشون تا یه حدی جذابیت داره ولی خودشونم میدونن که نمیشه با همچین زنی زندگی کرد

همیشه تعادل خوبه، نه خیلی خودمونو فراموش کنیم و فداکاری کنیم و نه زیادی خودخواه و سلیطه باشیم