2777
2789

دیشب با کلی انرژی مثبت و حال خوب نوشتم

امروز همه از اول صبح تا الان برعکس شد

از مریضی یهویی پسرم بگیر تا کاری که چند ماهه براش داریم میدوئیم که کنسل شد و بگیر و برو

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
اینا همش چرنده

نمیدونم ولی خیلی تو در بسته گیر کردم الان

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن‌ ایمان داشته باش نگفتن شب ارزو کن صبح اتفاق میوفته

می‌دونم منم ایمان داشتم و نوشتم

قرار بود نتیجه اون همه تلاش هامون امروز مشخص بشه که بر باد رفت

موافق نیستم اصلا

زندگی خیلی رندوم تر ازین حرفاست در لحظه میتونه اتفاقاتی بیوفته ک تو اصلا فکرشم نمیکنی

ب نظرم وقتی نشستی  مینویسی تا اتفاق بیوفته دقیقا لحظه ایه ک خدا بهت میخنده😑😂

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

عزیزم 🥺

بخدا خیلی داریم تلاش می‌کنیم.خدایا بعضیا و هی هل میده جلو.هی هل میده.هی هر میده.اونوقت ما که با هزار تا تلاش و سختی و فلان خواستیم یه جرقه خیلی کوچولو بزنیم با هزاااار تا امید،اون نشد

موافق نیستم اصلازندگی خیلی رندوم تر ازین حرفاست در لحظه میتونه اتفاقاتی بیوفته ک تو اصلا فکرشم نمیکن ...

یعنی نظرت مثبته یا منفی؟

زندگی براساس کار و تلاش و یه کمی هم اتفاقای شانسی ، پیش میره و عواملیرمثل نوشتن خواسته ها و قانون جذب و ... کاملا خراافاته و بی تاثیره

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

زندگی براساس کار و تلاش و یه کمی هم اتفاقای شانسی ، پیش میره و عواملیرمثل نوشتن خواسته ها و قانون جذ ...

ببین ما همه تلاشمونو کردیم.اصلا کم نداشتیم.دیگه بقیهاش رو سپردیم به خدا که امروز در کمال ناباوری بی نتیجه شد که هیچ.پولمون هم رفت