2777
2789
خوشبخت باشی عزیزم ولی خواهشا ازهمین اول کاربهش رو نده براخودت ارزش قاءل شو ک فردا تایپک نزنی اینکارو ...

یعنی چی😀میشه قشنگ برام توضیح بدی😄

همسر عزیزم 😉گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله همیشه شاد باشی عشقم  خدا رو شکر ی خبر خوب هم خوندیم اینجا . دلمون ترکید از بس گفتن خ ...

قربونت برم عزیزم

اره وال

ای جانم...انشاالله خوشبخت شین...من دلم واسه نامزدم تنگ شده اما سرش شلوغه 😔😔😔

قربونت عزیزدلم 

ایشالا توم زودی میبینیش ناراحت نباش منم یه ماه صبر کردم 

عشقتون پایدار گلم .ای خدا برای مام دعا کن بهم برسیم باشه دوست جونم منم خیلی دارم اذیت میشم 

آخییییی عزیزممممم

ایشالا خدا تموم عاشقا رو بهم برسونه شمام همینطور😊

ان شالله شادباشی حیفه اطلاعاتت رودرمورداقایون بالاببرکه بتونی این حال خوشت روحفظ کنی مثل من حسرت نخو ...

مثلا چیا؟؟؟ میشه راهنمایی کنی☺

یعنی چی😀میشه قشنگ برام توضیح بدی😄

اره عزیزم. ذوق زده نشی بگی مناسبت هدیه نمیخوام واای نداره گناه داره اول زندگیه زنی ک خرج نداره ارج نداره این هزاربار. کم خونشون برو. ب خانوادش خیلی احترام بزا ولی رو نده. بدی بدترین اقوامت هم پیشش نگو خودتو بالا بگیر. خواهشا رابطه رو بزا براعروسی. قهرکرد لوسش نکن بزا خودش اشتی کنه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

عزیزم ان شاءالله شاد و خوشبخت باشی.

ولی واقعا نمیدونم مشکل تاپیک بدبختی و طلاق و مادرشوهر چیه.

من به شخصه هرتاپیکی که خوشم نیاد نمیرم

گرسنه باشم تاپیک غذا نمیرم

بترسم تاپیک ترسناک نمیرم.

از خیانت بدم بیاد تاپیک خیانت نمیرم.

.......

ولی هستن ادم هایی مثل من که کسی رو توی دنیای واقعی ندارن.و میان اینجا و هم درد دل میکنن و هم اروم میشن و هم کمک میگیرنّ

من کاری به کسی و دروغ یا واقعیتش ندارم.

اتفاقا اگه تاپیک مادرشوهرم باشه و کاری از دستم بر بیاد و بتونم راه حلی بدم قطعا کامنت ميزارم.ولی هیچوقت نمیرم تاپیکی که مربوط به دارو و درمان باشه چون واقعا تخصصیه و مسئولیتش سنگینه.

تو عقد همه چی یه رنگه دیگه داره وااااااااای خیلی خوبه     امیدوارم اگر وارد زندگی هم شدی ...

آمیییییین 

😄😄ممنونتم 

عزيزززم ايشالا عشق توام بشه باباي بچه ت 😍❤

ایشالله ♥مرسی از دعای قشنگت ایشالله بسلامتی زایمان کنی   خانومی

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
اره عزیزم. ذوق زده نشی بگی مناسبت هدیه نمیخوام واای نداره گناه داره اول زندگیه زنی ک خرج نداره ارج ن ...

اتفاقا داره ویژگی های خودمو میگییییی

محالهبگم هدیه نمیخوام 😂😂😂😂

وای همیشه بد یه سریو پیشش گفتم😏

همیشه من دعوا میکنم او آشتی میکنه🤣🤣🤣

اتفاقا داره ویژگی های خودمو میگییییی محالهبگم هدیه نمیخوام 😂😂😂😂 وای همیشه بد یه سریو پیشش گفتم ...

افرین فقط خودتو دست بالا بگیر نزار بدونه خیلی وابسته هستی بهش

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
آخییییی عزیزممممم ایشالا خدا تموم عاشقا رو بهم برسونه شمام همینطور😊

مرسی از دعای قشنگلت عزیزم خوشبخت بشید ایشالله

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من