من 20سالمه و یه خواهر 15ساله دارم اتاق جدا ندارم. و یه اتاق مشترک با آبجیم دارم. ولی اون یه دختر به شددددت شلختس. هر چیزی یه جایی میندازه. اتاقمون خیلی کثیف میشه. همیشه هم من تمیز میکنم. چون اعصابم خورد میشه از شلختگییی. خستههه شدم. هرچی میگم میگه دوسدارم اینجوری باشم😤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا لباساش تمیز تا نکن براش.همینحوری بنداز تو کمدش. من هی با این کارا رفتم رو مخ خواهرم الان خودش جمع میکنه. یه چندبار میخواستم جارو برنم جمع نمیکرد همه رو جارو کردم مجبور شد بره از تو جارو دربیاره
یه هفته تو هم شلخته باش و اصلاداتاق رو جمع نکن . وقتی خونه نیست همه چیز رو بریز به هم . بزار بفهمه شلختگی چه حسی داره . اون شلخته نیست . تنبله . میدونه تو مرتب میکنی و با خیال راحت اتاقو به هم میریره . اگر ببینه تو مرتب نمیکنی خودش از تو بیشتر به اوضاع اتاقتون اعتراض میکنه . وسایلی که زیاد استفاده میکنه مثل هدفون رو از عمد از سر جاش بردار که مجبور بشه بگرده دنبالش . بزار شلختگی اذیتش کنه .