2777
2789

من 20سالمه و یه خواهر 15ساله دارم   اتاق جدا ندارم. و یه اتاق مشترک با آبجیم دارم. ولی اون یه دختر به شددددت شلختس. هر چیزی یه جایی میندازه. اتاقمون خیلی کثیف میشه. همیشه هم من تمیز میکنم. چون اعصابم خورد میشه از شلختگییی.  خستههه شدم. هرچی میگم میگه دوسدارم اینجوری باشم😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا لباساش تمیز تا نکن براش.همینحوری بنداز تو کمدش. من هی با این کارا رفتم رو مخ خواهرم الان خودش جمع میکنه. یه چندبار میخواستم جارو برنم جمع نمیکرد همه رو جارو کردم مجبور شد بره از تو جارو دربیاره

خودتو خسته نکن قسمت و وسایل خودتو تمیز کن چه کار اون داری اینقدر حساس نشو وسواس میشی سر یه چیز الکی

اخه خیلی چیزامون مشترکه. مثلن میز تحریر. خب من بدم میاد روی میز تحریرم پر از اشغال و لوازم ارایشی باشه هر روز 

میز ارایش نداره

یه هفته تو هم شلخته باش و اصلاداتاق رو جمع نکن . وقتی خونه نیست همه چیز رو بریز به هم . بزار بفهمه شلختگی چه حسی داره . اون شلخته نیست . تنبله . میدونه تو مرتب میکنی و با خیال راحت اتاقو به هم میریره . اگر ببینه تو مرتب نمیکنی خودش از تو بیشتر به اوضاع اتاقتون اعتراض میکنه . وسایلی که زیاد استفاده میکنه مثل هدفون رو از عمد از سر جاش بردار که مجبور بشه بگرده دنبالش . بزار شلختگی اذیتش کنه . 

یه هفته تو هم شلخته باش و اصلاداتاق رو جمع نکن . وقتی خونه نیست همه چیز رو بریز به هم . بزار بفهمه ش ...

اینم امتحان کردم سه چهار روز مرتب نکردم اشغالدونی شده بود اتاق. اخر باز خودم تمیزش کردم. اخه من پشتکنکورم و درس میخونم. نمیتونم تو اتاق کثیف درس بخونم

مثلا لباساش تمیز تا نکن براش.همینحوری بنداز تو کمدش. من هی با این کارا رفتم رو مخ خواهرم الان خودش ج ...

برای کمد لباساش که همیشه همین کارو میکنم ولی خب خوبه ادم یه کوچولو نظم داشته باشه انقدر بقیه رو حرص نده 

مامانم شاغله و خیلی وقتا نمیرسه کارا خونه رو بکنه من کمکش میکنم ولی خانوووم دست به سیاه و سفید نمیزنه