سلام، پسرم 19روزشه امروز بردمش بهداشت از زمان تولد تا الان وزنش فقط 200گرم اضافه شده که اونم فکر کنم لباس و پوشکش بود😞 خیلی ناراحتم، بچه های شما بعد از تولد چقدر وزن گیری داشتن؟باید چیکار کنم خوب وزن بگیره؟
مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای من اولش خوب بود بعدش وزنگیریش کمه. بچه به بچه فرق میکنه.شاید شیرت کم هست یا مغذی نیست.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اولش بچه ها وزن کم میکنن. اگه کاری لازم بود بکنی بهداشت بهت میگفت. یه وزن گیری بین ۳۰ تا ۴۵ روزگی هم هست. اون دیگه مشخص میکنه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم بچم خیلی گریه میکرد و وزنش هم کم شد تایکماهگیش که فهمیدم شیرم کیفیت نداشت که دکتر شیر خشک کمکی تجویز کرد.بعدش فهمیدم بچم یکماه گشنه بوده دو روز گریه میکردم اخه شکمش هم قار و قور صدا میداد منه خنگ نمیفهمیدم این گشنشه.
دلخوش باش به باریکه ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمهکارهی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبهروی هماند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچهی کوچکی که رویاهایت را نگه میدارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
شیر منم خیلی زیاد بود اما کیفیت نداشت .به اصطلاح چرب نبود
دلخوش باش به باریکه ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمهکارهی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبهروی هماند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچهی کوچکی که رویاهایت را نگه میدارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)