2777
2789
عنوان

اونایی که کنکور دادن

284 بازدید | 51 پست

چطور بود به نظرتون؟

میدونم هنوز نتایج نیومده اما ترازا و امتحان نهایی تون چطور بود

راضی بودین؟

اگه برمیگشتین عقب چه کاری رو انجام نمیدادن یا بیشتر انجام میدادم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برمیگشتم به عقب زودتر شروع میکردم

کی شروع کردی

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

امتحانات نهایی به شدت سخت افتضاح بود کنکور سخت تراز ها پایین اومده بود رتبه ها خوب اومد ولی

درسته وقتی همه نمره حم میگیرن

و تراز همه پایینه طبیعتا رتبه ها خوب میشه

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

اگه برمیگشتم به عقب زودتر شروع میکردم

رشتت چیه؟

مثلا از سال چندم شروع میکردی؟

عید

میشه بپرسم چه نتیجه ای گرفتی؟

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

نهاییم خیلی خوب شد فقط تو فرجه خوندمتراز ۹۹۰۰

آفرین چه عالی

معدل نهاییت چند شد

کنکور چی