2777
2789
عنوان

اونایی که کنکور دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 51 پست
ای وای با سه هزار موندی پشت بعد میگی به ۵۰۰۰ راضی ام؟🤨 تجربی ای؟

نه تراز ماز رو گفتم😁😁 اره تجربی

ولی اینم بگم اصلا ازمون رو جدی نگرفتم و سرجلسه سفید تحویل میدادم

چجوری برا فیزیک و ریاضی و شیمی ۳تا منبع بزنم؟

همه تستای کتاب مختلف رو بزنم

یا زوج و فرد بزنم

اقلا برای منابع نمیدونم چیکار کنم

از طرفی هم ۱منبع کمه

اتفاقا الان زمان خوبیهمنم ابتدا در تست زنی اصلا مهارتی نداشتم ولی به مرور زمان با حل سوالات زیاد تاح ...

چشم حتما

ممنون از شما

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تراز ماز رو گفتم😁😁 اره تجربیولی اینم بگم اصلا ازمون رو جدی نگرفتم و سرجلسه سفید تحویل میدادمچجو ...

دورتو شلوغ نکن 

یه منبع اصلی با یه منبع فرعی بسه 

مثلا من برای زیست منبع اصلیم آی کیو بود اون گوشه کناراش خیلی سبز و تشرالکو هم میزدم

خانم دکتر آینده ؛)

ممنون عزیزم❤️چشم حتماشما رتبه تون چند بود؟ و چه منطقه ای؟وووووو رشتتونبله دقیقا درسته ، خدا رو همیشه ...

صادق باشم رتبم اونطور که میخواستم نبود ولی بازم رشته هایی هست که علاقه مندم و انشالله شانس قبولیشون رو بارتبم دارم

و اینکه هنوز نتایج انتخاب رشته ام نیومده 

14939 منطقه1

من قصد قبولی در رشته هایی مثل پزشکی و دندان و دارو نداشتم

فناوری اطلاعات سلامت و زیست سلولی و مولکولی علاقه مندم

صادق باشم رتبم اونطور که میخواستم نبود ولی بازم رشته هایی هست که علاقه مندم و انشالله شانس قبولیشون ...

چه خوببب

موفق باشین❤️

براتون دعا میکنم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥