سلام کنکور اولی از نظرم سختتر بود ول دومی بهتر بود. جالبه که انگار پارسال برعکس بوده. البته الان دیگه یک کنکوره شد.
در همین حد بگم که انشالله قبولیم واقعا به واسطه امتحانات نهایی بود
برای امتحانات نهایی مطالعه ریز به ریز کتابها درسی از نکته های متنها گرفته تا فعالیتها و دیگر سوالات در همه دروس چه اختصاصی چه عمومی خیلی مهم و کاربردیه.
پیشنهاد میکنم از همین ابتدا سوالات نهایی سالهای گذشته رو مطالعه کن و درس به درس باهاشون با کتابات پیش برو
راستش من سال یازدهم عملکردم در نهایی ها بهتر بود، علتش هم خونسردی و استمرارم بود. عزیزم چیزهای استرس زا زیادی در این سال اخر معمولا میگن ولی چیزی که مهمه اینه که با ارامش و امید به خدا و تلاش و فکر کردن به هدفهات و همچنین نظم و استمرار مسیرت رو پیش بری
اگر رشتت تجربیه، برای دروسی مثل زیست همراه با خوانش متن درس و سوالات نهایی مربوط به انها و سوالات تشریحی ، تست زنی و تست خوانی هم بکن. یعنی حین انجام تستها به نکات گزینه ها و پاسخنامه تشریحی اون دقت کن، مخصوصا این در صحیح غلط امتحانات نهایی کمکت میکنه
اگر شرایطش رو داری بهتره در ازمونهای شبه کنکور و تستی که برگزار میشه شرکت کنی چون مخصوصا رو مسئله مدیریت زمان و اشنایی با سوالات متنوع کمکت میکنه
من در ازمونها حضوری گزینه دو شرکت کردم
وقتی بعد ازمونت سوالات رو تحلیل کنی خیلی عالیه
انشالله موفق باشی