2777
2789
عنوان

اونایی که کنکور دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 51 پست

سلام کنکور اولی از نظرم سختتر بود ول دومی بهتر بود. جالبه که انگار پارسال برعکس بوده. البته الان دیگه یک کنکوره شد.

در همین حد بگم که انشالله قبولیم واقعا به واسطه امتحانات نهایی بود

برای امتحانات نهایی مطالعه ریز به ریز کتابها درسی از نکته های متنها گرفته تا فعالیتها و دیگر سوالات در همه دروس چه اختصاصی چه عمومی خیلی مهم و کاربردیه.

پیشنهاد میکنم از همین ابتدا سوالات نهایی سالهای گذشته رو مطالعه کن و درس به درس باهاشون با کتابات پیش برو

راستش من سال یازدهم عملکردم در نهایی ها بهتر بود، علتش هم خونسردی و استمرارم بود. عزیزم چیزهای استرس زا زیادی در این سال اخر معمولا میگن ولی چیزی که مهمه اینه که با ارامش و امید به خدا و تلاش و فکر کردن به هدفهات و همچنین نظم و استمرار مسیرت رو پیش بری

اگر رشتت تجربیه، برای دروسی مثل زیست همراه با خوانش متن درس و سوالات نهایی مربوط به انها و سوالات تشریحی ، تست زنی و تست خوانی هم بکن. یعنی حین انجام تستها به نکات گزینه ها و پاسخنامه تشریحی اون دقت کن، مخصوصا این در صحیح غلط امتحانات نهایی کمکت میکنه

اگر شرایطش رو داری بهتره در ازمونهای شبه کنکور و تستی که برگزار میشه شرکت کنی چون مخصوصا رو مسئله مدیریت زمان و اشنایی با سوالات متنوع کمکت میکنه

من در ازمونها حضوری گزینه دو شرکت کردم

وقتی بعد ازمونت سوالات رو تحلیل کنی خیلی عالیه

انشالله موفق باشی

یازدهمیییییی و فکر میکنی دیره؟یا قران😐😐😐😐😐🤣🤣🤣بخدا دیوونه ایدختررر یازدهم بهترین تایمه تازه ز ...

جدیییی؟

یعنی میتونم؟

میتونم دندون شهر خوب قبول بشم؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ازت ممنونم❤️به نظرت اگه از الان بخونم دندان شهر خوب قبول میشم طبق تجربه ات؟و اینکه برات دعا می ...

معلومه که اره دندان تهران میاری به سرط اینکه کم نیاری 

مرسی قشنگم بهترین دعایی بود که میتونستی بکنی🫠😘

خانم دکتر آینده ؛)

ترازت تو کانون چقدره روزی چندتا تست میزنی سطح منابعتو ببر بالاتر

تراز ۶۰۰۰

۱۰۰ تا تست میزنم هر روز

منابع میخواستم تا بهمن اینا رو بزنم و اسفند تا خرداد منابع بالاتر

همش میگم کنکوریا از یازدهم‌تست زدن بعد من از الان ددباره میخوام شروع کنم دیره فایده نداره

من رتبه ۵۰۰۰ برام کافیه

سلام کنکور اولی از نظرم سختتر بود ول دومی بهتر بود. جالبه که انگار پارسال برعکس بوده. البته الان دیگ ...

ممنون عزیزم❤️

چشم حتما

شما رتبه تون چند بود؟ و چه منطقه ای؟

وووووو رشتتون

بله دقیقا درسته ، خدا رو همیشه کنارم حس میکنم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

معلومه که اره دندان تهران میاری به سرط اینکه کم نیاری مرسی قشنگم بهترین دعایی بود که میتونستی بکنی🫠 ...

🫠❤️

توروخدا شوخی نکن باهاماره چرا نتونی

وای من چقد از تو خوشم اومده😂

خیلی باحالی

😂😂بذار تو یکی از تاپیکام تگت کنم تجربه قبولی دختر خاله و دوستم رو بخونن

باش😎

ممنون

ترازت عاااااالیه باور کن میتونی زیر ۳۰۰۰ بیاری

یعتی از الان دیر نیست؟ ببخشید چند بار پرسیدم 🥲❤️ امیدوارم همیشه سربلند و پیروز باشی عزیزم 

آخه فعلا اولشه آسونه

پارسال ۳هزار بودم😂 البته نمیخوندم اصلا

یعتی از الان دیر نیست؟ ببخشید چند بار پرسیدم 🥲❤️ امیدوارم همیشه سربلند و پیروز باشی عزیزم آخه فعلا ...

ای وای با سه هزار موندی پشت بعد میگی به ۵۰۰۰ راضی ام؟🤨 

تجربی ای؟

خانم دکتر آینده ؛)

تیپ یک؟از چه سالی شروع کردی خوندنمن یازدهمم خیلی فکر میکنم دیر شروع کردمتست زدنو هنوز بلد نیستم...دا ...

اتفاقا الان زمان خوبیه

منم ابتدا در تست زنی اصلا مهارتی نداشتم ولی به مرور زمان با حل سوالات زیاد تاحدی دستم اومد

شایدم شرکت در کلاسهاش بهت کمک کنه

همین شرکت در ازمونهایی شبه کنکور هم به مدیریت زمان ادم و اشناییش با سوالات مختلف کمک میکنه و عزیزم اگر شرکت کردی خیلی خوبه بعد ازمونت سوالات رو با پاسخنامه تشریحیشون تحلیل کنی

الان که یازدهم هستی تمرکز اصلیت رو روی نهایی ها بزار و مطالعه جزء به جزء کتابهای درسیت و همه فعالیتهاش و سوالات نهایی سالهای قبل میتونه برات خیلی کاربردی باشه