2777
2789

دخترم کلاس  اوله یه دختر پرشرو شور و اجتماعی و گرم ومهربونو دیکتاتور وگاهی حرف زور زن  و دلش میخاد توهمه چی نفر اول باشه ومورد تشویق انصافا باهوشم هست وخیلی میفهمه نسبت به سنش 

حالا امروز معلمشون بهشون گفته بود هرکی این اعدادو زود بنویسه تودفتر بهش جایزه میدم خلاصه دخترم نرسیده بود زود تموم کنه خیلیم قشنگ وتمیزنوشتته بود اما معلم بهش جایزه نداذه  بود وبه کسایی که زود نوشته بودن جایزه داده بود

حالا شوهرم گفت رفتم دنبالش  دیدم دستاشو به کمرش زده و مقنعشو دراورده و عین توت فرنگی قرمز شده و حق بجانب  خیره شده به معلم و هیچ نمیگه گفت معلمم برام توضیح داده منم گفتم  شما حتما  صلاح بچه هارو بهتر میدونید و ناظم و مدیرم اومدن به شوهرم گفتن اجازه بدید بهش جایزه بدیم 

شوهرم نزاشته بود گفته بود اصلا ؛ چون باید بچه یاد بگیرع ازقانون پیروی کنه وبفهمه همیشه تشویق مال اون نیست

دخترمم گریه کرده بودو گفته بود من دیگع مدرسه نمیام :)))

شوهرم با گریه اورده بودش 

اومد خونه باگریه گفتش باید کاراته یاد بگیرم برم معلمو بزنم کارشزشت بود بمن جایزه نداد منم براش توضیح دادم که بقیع زحمت بیشتری کشیدن تونباید حق اونارو ضایع کنی که و قانع شد  واولش گفت من دیگع مدرسه نمیرم گفتم نرو   میتونی انتخاب کنی بیسواد بمونی  ترسید دودقیقه بعد اومد گفت خسته نیستم تکالیفمو بیار زود انجام بدم  :))) بنظر شما واکنش منو شوهرم درست بوده ؟؟؟

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا احسنت به تربیت تو و همسرتون بهترین کارو کردین بجه از الان لوس نمیشه و میفهمه همیشه همه چیز باب میلش نیست و برای رسیدن به هر چیز باید تلاش کنه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اره رفتار شوهرت خیلی درست بوده

ولی شما اون اوایل ی جوری بعضی ویژگی های بد دخترتو گفتی که حس کردم انگار بهشون مینازی . خوب نیس باید کمکش کنی اصلاح شه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

آخی 😍

عالیییییییی بودین

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

افرین والدین خوبی هستین

گفتم الان تهش از معلم طلبکار میشین😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
واقعا احسنت به تربیت تو و همسرتون بهترین کارو کردین بجه از الان لوس نمیشه و میفهمه همیشه همه چیز باب ...

دقیقا  نمیخام لوسو ننر بار بیاد

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

آفرین مادر و پدر آگاه ، بچه باید با همین تجربه ها رقابت سالم رو یاد بگیره و کمال گرایی رو کنار بذاره ، نه شنیدن رو یاد بگیره ، روبرو شدن با ناکامی رو توی ابعاد کوچک در حد ظرفیتش تجربه کنه تلاش بیشتر رو یاد بگیره شکست خوردن و بلند شدن رو یاد بگیره 

من چیز منفی ای پیدا نکردم توی واکنش شما 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85