دخترم کلاس اوله یه دختر پرشرو شور و اجتماعی و گرم ومهربونو دیکتاتور وگاهی حرف زور زن و دلش میخاد توهمه چی نفر اول باشه ومورد تشویق انصافا باهوشم هست وخیلی میفهمه نسبت به سنش
حالا امروز معلمشون بهشون گفته بود هرکی این اعدادو زود بنویسه تودفتر بهش جایزه میدم خلاصه دخترم نرسیده بود زود تموم کنه خیلیم قشنگ وتمیزنوشتته بود اما معلم بهش جایزه نداذه بود وبه کسایی که زود نوشته بودن جایزه داده بود
حالا شوهرم گفت رفتم دنبالش دیدم دستاشو به کمرش زده و مقنعشو دراورده و عین توت فرنگی قرمز شده و حق بجانب خیره شده به معلم و هیچ نمیگه گفت معلمم برام توضیح داده منم گفتم شما حتما صلاح بچه هارو بهتر میدونید و ناظم و مدیرم اومدن به شوهرم گفتن اجازه بدید بهش جایزه بدیم
شوهرم نزاشته بود گفته بود اصلا ؛ چون باید بچه یاد بگیرع ازقانون پیروی کنه وبفهمه همیشه تشویق مال اون نیست
دخترمم گریه کرده بودو گفته بود من دیگع مدرسه نمیام :)))
شوهرم با گریه اورده بودش
اومد خونه باگریه گفتش باید کاراته یاد بگیرم برم معلمو بزنم کارشزشت بود بمن جایزه نداد منم براش توضیح دادم که بقیع زحمت بیشتری کشیدن تونباید حق اونارو ضایع کنی که و قانع شد واولش گفت من دیگع مدرسه نمیرم گفتم نرو میتونی انتخاب کنی بیسواد بمونی ترسید دودقیقه بعد اومد گفت خسته نیستم تکالیفمو بیار زود انجام بدم :))) بنظر شما واکنش منو شوهرم درست بوده ؟؟؟