2777
2789
عنوان

رفتاردخترم تومدرسه بامعلمش و واکنش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 37 پست

باید یاد بگیره برای شاگرد اول بودن زحمت بکشه الان بچه ها همشون باهوشند و زود یاد میگیرن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره رفتار شوهرت خیلی درست بودهولی شما اون اوایل ی جوری بعضی ویژگی های بد دخترتو گفتی که حس کردم انگا ...

بله باید اصلاح شه چون تازه وارد جامعه شده داره باحقایق روبرو میشه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

[QUOTE=397483776]دقیقا  نمیخام لوسو ننر بار بیاد[/QU

بهترین کارو کردید 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

در غیر این صورت بچت واقعا انسان خودخواه  و بی منطقی میشد ،همسرتون بهترین کارو انجام دادن 

بچه از کوچکی معنی شکست و باید بفهمه که خدایی نکرده در بزرگسالی با کوچکترین شکستی سریع سمت مواد و خودکشی میرن

اره عالی واقعا تربیت های درست همینطوری شکل میگیره مطمئنم درس بزرگی امروز گرفت و اونم عدالت بود

کاملا درسته چون متوجه شد اشتبا کرده  وبااشتیاق رفت سر تکالیفش بهش گفتم  باید به معلمت احترام بزاری  اون نمیتونه حق بقیه رو بخاطر تو زیر پابزاره که  دلت میاد  

بعد فکر کرد و گفت نه

صددرصد کارتون درست نه مثل ی سری های دیگه که بدون هیچ دستاوردی برای بچه هاشون تو همین سایت به گفته خودشون به خاطر اینکه درس بخوانن میرفتن جایزه میدادن اونم تو کلاس معلومه خود دخترتون به درس علاقه داره و موفق هم میشه اگر در آینده همین رویه رو ادامه میده من مامانم میگفت حسودی و رقابت تو هیچ چیزی خوب نیست جز درس که خب دخترتون احتمالا داره

افرین والدین خوبی هستینگفتم الان تهش از معلم طلبکار میشین😂

نه اصلا معلم بنده خدا  داره زحمتشو میکشه چون مدرسه غیرانتفاعیه مدیرو اینا زود اومدن فکر کردن الان شوهرم میگه  باید بهش جایزه بدین :)) 

معتقدم اگه بخام بچم  درست تربیت شه باید به معلم اعتماد کنم وعیچ دخالتی نکنم همینم به معلمش گفتم روز اول  گفتم هرطور صلاح میدونی عمل کن 

صددرصد کارتون درست نه مثل ی سری های دیگه که بدون هیچ دستاوردی برای بچه هاشون تو همین سایت به گفته خو ...

بله   خیلی علاقه  داره  به یادگیری واین روحیه  که همیشه باید نفر اول باشمو  میخام  درش اصلاح کنم وگرنه  دراینده سرخورده میشه