2777
2789
عنوان

رفتاردخترم تومدرسه بامعلمش و واکنش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 37 پست
واکنش تون درست هست ولی دیر اقدام کردین حتما تا حالا زیادی تحویلش گرفتین باخت و صبر یادش ندادین

بله زیادی که تحویل گرفتیم زبانی واینا خیلی بهش توضیح میدادم   واونقدرا بصورت جدی توجامعه نبوده فکر میکرده همه جاخونست که هرچی اراده کنه فراهم شه

امروز درس بزرگی گرفت

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمتون گرم ولی این روش تربیت حیف که تو کشور ما جایی نداره همش تقلب و پارتی بازیه هر جا میریم

بله متاسفانه 

امروز یادگرفت با گریه و داد و بیداد  به هدفش نمیرسه  باید تلاش کنه مثل بقیه 

آفرین مادر و پدر آگاه ، بچه باید با همین تجربه ها رقابت سالم رو یاد بگیره و کمال گرایی رو کنار بذاره ...

ممنون  ازتون دوست عزیز

بله خیلی علاقه داره به یادگیری واین روحیه که همیشه باید نفر اول باشمو میخام درش اصلاح کنم وگر ...

نه خوبه اتفاقا من دوستانی داشتم که اگر رتبه 3 و 4 هم میشدن خیلی ناراحت میشدن برای آزمون بعدی میشدن 1 خوبه واقعا مشکلی نیست بهشون بر میخوره 1 نشن و دوست دارن همیشه اول باشن

در غیر این صورت بچت واقعا انسان خودخواه و بی منطقی میشد ،همسرتون بهترین کارو انجام دادن بچه از کوچک ...

کاملا هم نظریم

من مطمئنم دخترتون اینده درخشانی خواهد داشت 😍😍

مرسی عزیزم انرژی مثبت بود کلامت 

الهی همه کوچولوا اینده روشنی داشته باشن