2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت کادو رو پونصد خریده ولی دیدم دروغ گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست
بله خیلی پیش اومده،دیگه الان مثل خودشون شدم،ولی شوهر همچنان خدمات میده و برام مهم نیس دیگه

چقدر طول کشید مثل خودشون بشی

من با خودم میگم مثل اونا باشم

ولی در اون موقعیت فراموش میکننم و بعد باز پشیمون میشم

هیچ اجباری نیست ک از زندگیت بزنی واسه کسی کادو و سوغاتی بخری همیشه خودتو تو اولویت بزار...

ببین مثلا رفتم سفر کلا ۲ ملیون پول واسه خرج کردن داشتم ۷۰۰ سوغاتی برای اینا گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هیچی نمیگمپارسال برای تولدش کلا ۱ ملیون داشتم و شدیدا بی پول بودیم رفتم همون رو دادم یک وسیله خی ...

این آدما تو ذهنشون اینه وظیفه عروس و پسرمه حتی لطف و مهربونی نمیدونن کارتو مادرشوهر منم همین بود یدونه جوراب نه دوران نامزدی نه بعد عروسی بهم نداد ولی انتظاراتش تمومی نداشت تولد میگرفتن میرفتن از جانب همه کادوی خیلی خیلی گرون میخریدن 😐😐 روز مادر کادو و‌کیکش به راه بود همیشه در حال کادو گرفتن انگار اون تازه عروسه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چجوری به مادرشوهر کادو میدین چرا برای من قفله این چیزا سال به سال فقط روز مادر

نمیدونم چرا اوایل انقدر از عروس های دیگش هی تعریف می‌کرد ذهنیت منو جوری شکل داد که انگار باید براش خیلی کار انجام بدم الان کم کمممم دارم آگاه میشم و شناختم بیشتر شده میبینم نه بقیه هم براش کار خاصی نمیکردن این واسه اینکه به گوش من بزنه ازونا تعریف می‌کرد من اونجوری بشم هی میگفت فلانی از سال اول که اومده تو خانواده ما هر سال واسه تولدم یچیزی میخره بعد دیدم نه اصلا اینکارو نمیکنه 

از کجا مطمئنی که داماد گفته؟؟؟شاید مادرشوهرت از خودش گفته که برات چیزی نگیره

اره ممکنه 

ولی به هر حال هر دوش قشنگ نیست

و من اصلا به این فکر نکردم چرا برام چیزی نخریده بعد ۳. ۴ روز که خودش گفت متوجه شدم عه چیزی نخریده😂😂😂 بازم اون مهم نبود 

حرفش جالب نبود

چقدر طول کشید مثل خودشون بشیمن با خودم میگم مثل اونا باشمولی در اون موقعیت فراموش میکننم و بعد باز پ ...

چقدرش بستگی به خودت داره،من دیر فهمیدم،چون هر وقت به شوهرم میگفتم،می‌گفت نه اینجور نیست و تو اشتباه میکنی و منظور ندارن و از این حرفا 

بعدا دقت کردم دیدم نه همه کاراشون با منظور و برای کوچیک کردن منه،منم دیگه شدم مثل خودشون

ولی تو که زودتر متوجه شدی، خدماتت رو کم کن و بعدش کاملا قطع کن تا بفهمن

این آدما تو ذهنشون اینه وظیفه عروس و پسرمه حتی لطف و مهربونی نمیدونن کارتو مادرشوهر منم همین بود یدو ...

😂😂😂😂واقعا

مادرشوهر منم هی از عروس داماد های دیگش تعریف می‌کرد

میگفت فلانی از وقتی اومده تو خانوادمون هر سال واسم کادو تولد خریده منم فکر کردم باید بخرم 

و بعد دیدم که نه اصلا اون آدم براش کادو نمیخره

چقدرش بستگی به خودت داره،من دیر فهمیدم،چون هر وقت به شوهرم میگفتم،می‌گفت نه اینجور نیست و تو اشتباه ...

وااااا واقعا منم گول شوهرمو خوردم

ببین واقعا حرفای اونا خیلی تاثیر داره منم همه چی رو طبق حرفای شوهرم چیده بودم و فکر میکردم اونا چقدر عالی و فرشته آن

کم کم خودم شناختم فهمیدم اصلا اینطور نبود

😂😂😂😂واقعامادرشوهر منم هی از عروس داماد های دیگش تعریف می‌کردمیگفت فلانی از وقتی اومده تو خانوادم ...

تو هم جلوی مادرشوهرت از بقیه تعریف کن،مثلا بگو مادرشوهر دوستم یا مادر شوهر دختر عمم چه کادوهایی بهش میدن،چه تولدی براش گرفتن،خوشبحالش شانس داره      

وااااا واقعا منم گول شوهرمو خوردمببین واقعا حرفای اونا خیلی تاثیر داره منم همه چی رو طبق حرفای شوهرم ...

همین مردا اینطور میکنن،ما هم فک میکنیم خانواده اش چقد خوب و عالین....اهههه