2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت کادو رو پونصد خریده ولی دیدم دروغ گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 41 پست
واسه من دیگه عادیه این رفتارش منم دیگه مایه نمیزارم...

چه جالب که خیلیا گفتن اینجورین

اخه واقعا داماد ۵۰ ساله اش باید بگه واسه عروست چیزی نخر اینم بگه باشه☹️ اصلا نمیتونم هضمش کنم من تازه عروسم این چه وضعشه 

این عروسای اینستا رو آدم میبینه افسرده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه درحدچیزای متوسط میخرم انتظارندارن بیشترخودش میفرسته میگه بزاپسرم جمع کنه

اینا خوشحال میشن😂 اصلا درک ندارن

یکبار دامادشون میگفت چرا ما رو دعوت نمیکنین مسخره

آره من تولد همشون کیک وکادو میخرم سوپرایزشون میکنم اونا حتی روز تولدمم یادشون نیست

خب ناراحت نمیشی؟ به اینکارت ادامه میدی؟ من که میخوام دیگه کم کنم واقعا

اینا خوشحال میشن😂 اصلا درک ندارنیکبار دامادشون میگفت چرا ما رو دعوت نمیکنین مسخره

ولش کن توهم من بعدهرجوربودن همونجورباش

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

چه جالب که خیلیا گفتن اینجوریناخه واقعا داماد ۵۰ ساله اش باید بگه واسه عروست چیزی نخر اینم بگه باشه☹ ...

از کجا مطمئنی که داماد گفته؟؟؟شاید مادرشوهرت از خودش گفته که برات چیزی نگیره

چ بگم واسه خدا کار کن ن بندش یکمم مثل خودش شو باید آدم ها یاد بگیرن رفتارشون چقدر زشته

میدونی چون تازه عروسم یکم انتظاراتم متفاوت بود اینم بعد چندین بار که اتفاق افتاده الان آزارم داد حدودا۱۰  ۱۵ تا موقعیت این هی تکرار شده و من الان یکدفعه بهش فکر کردم دلم گرفت

خب حداقل چیزی نگرفته بود هیچی نمی‌گفت چرا میاد میگه ترسیدم دامادم ناراحت بشه....

خب ناراحت نمیشی؟ به اینکارت ادامه میدی؟ من که میخوام دیگه کم کنم واقعا

دلم میخاد یادشون باشه حداقل یه تبریک بگن ولی میدونمم که مشغله زیاد دارن.. سالی یه باره دیگه ترجیح میدم مثل خودشون نباشم... اونا هم آدمای خوبین خیلی هوامو دارن 

دیگه از خودت نزن که برای اون بخری بهش توضیح هم نده

اره هیچی نمیگم

پارسال برای تولدش کلا ۱ ملیون داشتم و شدیدا بی پول بودیم رفتم همون رو دادم یک وسیله خیلی قشنگ که بسیار لازم داشت خریدم 

ولی من اولین تولدم بود که عروس خانوادشون شدم اومدن و هیچی ندادن حس بی ارزشی گرفتم☹️

من همیشه در حدتوانم هدیه خریدم اما مادرشوهرم بیشتر گرفته برام، اگه اذیت میشی زیاد بریزوبپاش نکن براش ...

خب درستش هم همینه اونا بهتر بگیرن چون وضعشون از ماها که اول راهیم بهتره خانواده منم همیشه به شوهرم کادو های بهتری از خودش میدن 

ولی این ها اینجوری نیستن