2777
2789

من واسش تا به حال خیلی کادو و چیزایی که لازم داشتن و گرون بوده گرفتم

ولی اون یا هیچی نگرفته یا از سر باز کنی خریده که من اصلا استفاده ام نشده 

ولی برام مهم نبود 

تازگی دو تا اتفاق افتاد

یکبار یک چیزی آورد برام گفت این سوغاتی +کادو تولدت

وگفت اینو ۵۰۰ خریدم 

من خوشم نیومد قیمتشو گفت

بعد امشب تو مغازه دیدم همون وسیله ۲۵۰ هست 

و اینکه رفت سفر بهم گفت میخواستم برات سوغاتی بخرم دامادمون میگفت نه چرا برای عروست چیزی بخری منم ترسیدم اون ناراحت بشه نخریدم😐😐😐

این درحالی که من سفر قبلی که رفتم حدود ۷۰۰ تومن چیزای مختلف براشون گرفتم

واقعا میدونم نباید چرتکه بندازم

اما اون تاپیک که خانمه خانواده شوهرش براش پول میریختن رو دیدم دلم گرفت از این رفتار ها 

تازه من و شوهرم توی مضیقه شدید مالی هستیم با این حال همیشه از خرج خودم میزنم که مناسبت ها واسه اونا سنگ تموم بزارم

گفتم اینجا بگم خالی بشم ☹️تا به حال واستون پیش اومده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه براشون انجام نده اصلا

اینکه خودت پول لازمی اما برا بقیه خرید میکنی نشونه مهرطلبیته

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"