2777
2789

یکی بود ک من خیلی دوسش داشتم و دقیقا موقعی پیداش شد ک تو اوج سختی بودم 

همیشه فک میکردم خدا برام فرستادش ک من آروم باشم همیشه یک‌ نشونه هایی میدیدم ک باعث میشد فک کنم اون نیمه منه اما تهش هیچی نشد

اونم ی درد شد مثل همه دردا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش دعا میکنم یه پسر خوب بیاد برام که مطابق معیارام باشه یکی اومد ۱۸۰ درجه فرق داشت با معیارام ت ...

چندسالته ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

شما مجردا چتونه!!! بابا خداوکیلی آرامش تو ازدواج نیس اول سعی کنید خودتون برا خودتون اولویت باشید ب خ ...

بابا حالم از مجردی بهم خورده همسایه ها خیلی صدا میدن خروسشون قوقولی قوقو میکنه 

من با عشق ازدواج کردم سرش جنگیدم شب قبل عقد هیچوقت یادم نمیره با خودم فک میکردم ار فردا بله بگم تمام دردام تموم میشه همش عشق و حال مسافرت فلان.... ولی ماجرایه دبه عنه که روش ی وجب عسل داره 

الان با این وضعیت تورم با اینکه شوهرم همش در حال تلاشه ولی مدام مشکلات