2777
2789
عنوان

چطوری ماشین میخرین🤨⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
طلا بهتره هروز یک تومن میادروش اما ماشین تصادف کنی کلی افت قیمت داره

سیل بیادطلاها رو ببره چی؟ چه حرفا ادم میشنوه اینجا.

داریم زندگی میکنبما.البته تقصیر ماها و شماها نیست کشورهای جهان سومی هستیم و کلابا اضطراب عجین سده زندگیامون.

نمیتونیم لذت ببریم از زندگی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیل بیادطلاها رو ببره چی؟ چه حرفا ادم میشنوه اینجا.داریم زندگی میکنبما.البته تقصیر ماها و شماها نیست ...

چقدر باعقل میخونه ک سیل بیاد طلاهاروببره 

شماماشین بخر چکاربه من داری 

من بااون خانوم حرف میزدم ن شما

مبارک باشه🩷✨️من خودم دقیقا تو شرایطی هستم که طلاهام اونقدری زیاد نیستن که بشه باهاشون یه ماشین خوب ...

مرسی عزیزم.ماشین دارین الان؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چقدر باعقل میخونه ک سیل بیاد طلاهاروببره شماماشین بخر چکاربه من داری من بااون خانوم حرف میزدم ن شما

منم واقعیت ها رو گفتم.طرف صحبتم هم فقط شما نبودی همه رو گفتم.گفتم حیف که نمیتونیم از زندگی لذت ببریم.مثل مورچه فقط جمع میکنیم

مرسی عزیزم.ماشین دارین الان؟

خانواده ماشین دارن

من خودم ندارم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

منم واقعیت ها رو گفتم.طرف صحبتم هم فقط شما نبودی همه رو گفتم.گفتم حیف که نمیتونیم از زندگی لذت ببریم ...

دقیقا چون اینجا اقتصاد ادمیزادی نداره فقط باید بفکر گرونی ونرخ تورم باشیم وگرنه کی بدش بیاد ماشین خوب سوارشه