2777
2789
عنوان

چطوری ماشین میخرین🤨⁉️

159 بازدید | 24 پست

اگه خریدین یا اطرافیان خریدن مبارک باشه🩷

آقا تو این گرونی چطوری ماشین گرفتین؟

آنلاین نگاه میکنم ماشین ها حتی پراید های قدیمی واقعا گرونن

قسطی خرید میکنن..؟ قرعه کشی و..؟

در تلاشم برای خرید ماشین 🍃

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

قبل عید طلا هام دادم برای خودم خریدم ولی الان پشیمونم چون ۱۰۰ میلیون ضرر از طلا ها

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولم داشته باشم تو این اوضاع ک طلا داره هروز یک تومن میره بالا نباید ماشین بخرم یک پی کی میخرم ۱۰ ...

منم هرچی دارم کم‌کم طلا میگیرم

ولی خوب بازم به هیجا نمیرسه آدم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

من مخام پی کی بخرم اخه ۱۰۰تومنه وپولمو طلا بخرم تازه دارم گواهینامه میگیرم حیفه ماشین خوب بخرم سالها ...

ماشین که خوبه 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

طلاهامو فروختم ماشبن مورد علاقمو خریدیم خیلی خوشحالم و عاشقشم.

البته قبل عید اینکارو کردیم‌الان خیلی گرون شده

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

طلا بهتره هروز یک تومن میادروش اما ماشین تصادف کنی کلی افت قیمت داره

آخه بی ماشینی سخته 

طلاهامو فروختم ماشبن مورد علاقمو خریدیم خیلی خوشحالم و عاشقشم.البته قبل عید اینکارو کردیم‌الان خیلی ...

مبارک باشه🩷✨️

من خودم دقیقا تو شرایطی هستم که طلاهام اونقدری زیاد نیستن که بشه باهاشون یه ماشین خوب خرید که ارزش خرید داشته باشه

از یه طرف بفروشم پول زیادی میره