2777
2789

اسی معلم بچم لیست کلاس داده گفته با ورد مثل دفتر نمره وارد کن

میشه لطفا ی عکس از دفتر نمره بدی

دبستانیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه میخام 🥲

والله من ۲ از اداره میام بیرون تا برسم خونه ناهار بخورم ۳و نیم شده باز تابستون خوبه روزا بلندند ولی پاییز که میشه یعنی نه استراحت دارم نه میتونم به کارای دیگه برسم کلا زندگیم مختل میشه تا کم کم از آذرماه بتونم عادت کنم 

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی...اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی... !

وقتی شیفت عصر باشم عملا دو شيفته محسوب میشم چون صبح تا ظهر مشغول آشپزی و کارای احتمالی اداری و بانک ...

تجربه صبح ندارم نمی‌دونم چه حسی داره 🥲 میگم شما اطلاعات نداری معلم چطوری بره اداره؟

Go wild for a wile

هنوز دفتر شاخص نيومده

همون مال سال پیش رو نمیشه ی عکسی ازش بفرستید

یا سرچ تو اینترنت کنید

دخترم از صبح دیوانم کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همون مال سال پیش رو نمیشه ی عکسی ازش بفرستیدیا سرچ تو اینترنت کنیددخترم از صبح دیوانم کرده

برای سال گذشته رو  خرداد تحویل مدرسه دادیم 

ولی  اینطوری بود که بر اساس  لیست کلاس  صفحه بندی میشد و هر دانش آموز یه صفحه مخصوص خودش داشت بعد توی اون صفحه  به ترتیب اسامي دروس‌ و اهدافشون تقسیم بندی میشد  اونوقت باید هر ماه نمرات را توی ستون مربوط می‌زدیم 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

برای سال گذشته رو خرداد تحویل مدرسه دادیم ولی اینطوری بود که بر اساس لیست کلاس صفحه بندی میشد و ...

فکر کنم این منطورش هرصفحه همه دانش اموزان باشه و لیست فعالیت ها ستونی باشه