2777
2789
عنوان

شغلتون

143 بازدید | 17 پست

سلام خوب هستید عصرتون بخیر

اگر اک هستید جواب بدید صرفا از روی کنجکاوی میپرسم

شغل خودتون یا همسرتون یا پدر مادرتون چیه؟ چقدر درامد دارید؟

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

معلم 

کم

اونقدری که برای جهیزیه ام به گدایی افتادم خدا خودش کمکم کنه 

البته پدر مادرم کمکم نمیکنن و تنهایی سخته

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامردیه

خیلی برا برادرت میگه ضامن میشم برا تو نه

بعد به من که ۲۷ سالمه میگه میواستی صبر کنی جهاز بگیری بعد زود ازدواج کردی

داداشم ۲۳ سالشه ته کار داره نه سربازی رفته

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دو روزه کارم شده گریه

تازه از خونشونم بیرونم کردن

چرا اخه چرا اینجوری میکنن؟شما خودت مستقل شو اصلا دیگه کاری به کارشون نداشته باش.

مستقلم شاغلم لباس عروسمون رو که رو کیفم انداخته بود جمع کردم گذاشتم رو لباسای داداشم اونم رفت به بابام گفت زنم ناراحت شده بابامم اومد گفت بی حیا و..... برو تا وسایلت پرت نکردم بیرون

الهی،خدا کمکت کنه

دعام کن تروخدا دعا کن دوم بیارم

خدا کمکتون بکنه عزیزم.تنها چارش صبره:)

دعام کن🥺❤❤🙏🏻🙏🏻