2777
2789
عنوان

مکمل های مفید برای بانوان

154 بازدید | 27 پست

بچه ها چه مکمل هایی مصرف میکنید و چرا 

مثلا من خودم ففول میخورم و مولتی ویتامین یوروویتال 

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان برای کم خونی ایزن پلاس خوبه؟یه قرصی ام معرفی کنید که مولتی ویتامین باشه و اشتها اور😭دیگه نمی ...

وای منم این مشکلو دارم

ومیناویت ویواتیون بخور اشتها رو زیاد میکنه 

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
دوستان برای کم خونی ایزن پلاس خوبه؟یه قرصی ام معرفی کنید که مولتی ویتامین باشه و اشتها اور😭دیگه نمی ...

برا کم خونی من ففول میخوردم

معجون بوعلی بخور هم برا کم خونی خوبه هم برا اشتها 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

وای منم این مشکلو دارمومیناویت ویواتیون بخور اشتها رو زیاد میکنه

خیلی چیزا خوردم و تاثیر نداشته 

میخوام بگم ک ینی بدنم خیلی مقاوم شده🤦🏻‍♀️

اینی که نوشتی تاثیر گذاره؟

کمبود ویتامین دی ذخیره ویتامین دی ام کمه ولی خیلی خوبه دکتر رفتم گفت ستون بدنی یه زن براساس ویتامین ...

پس منم بخورم

طریقه مصرفش چطوره