من دقیقاً همینجوریم تازه شبایه که مهمون میاد خونم وقتی مهمون میره انقدر خستم که خدا میدونه ولی باید حتماً همه ظرفها رو جابجا کنم آشپزخونه رو تمیز کنم جاروبرقی بکشم بعد بتونم بخوابم وگرنه اصلاً نمیتونم سرمو بزارم روی بالش و این خیلی اخلاق بدیه خونه اگر یک ذره ریخت و پاش باشه من انگار همه روانم به هم ریخته است
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
احساس میکنم حداقل ۶۰ ۷۰ درصد خانمها همین تیپی هستند مگر اینکه شاغل باشن یا مثلاً از اون تیپ آدمایی باشند که خیلی تمیزی خونه در حد اعلا براشون اولویت نباشه در حد معمولی اوکیه براشون
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
وای دقیقا منم همینطوری امهمون شب مهمونی هم باید خونه مرتب باشه فرداش که پاشدم انگار اصلا هیچ مهمونی ...
آره
من اطرافم همه همینجورین خالههام مادرم خواهرم
ولی خب ببین دوستام اصلاً اینجوری نیستن وقتی میرم خونشون شب مهمونی همه رو میذارن میگن ما میخوابیم فردا صبح تازه با آرامش بلند میشیم جمع و جور میکنیم یا مثلاً میگن اگر خونه ریخت و پاش باشه برامون اهمیتی نداره حرص و جوش نمیخوریم نمیدونم ناراحت نمیشیم افسردگی و اینا نمیگیریم من اصلاً اینا رو میبینم تعجب میکنم حس میکنم یا من غیر عادیم یا اینا
احساس میکنم حداقل ۶۰ ۷۰ درصد خانمها همین تیپی هستند مگر اینکه شاغل باشن یا مثلاً از اون تیپ آدمایی ...
من زمانی که شاغل بودمم همین بود تازه اون دوران بچه ام نداشتم اما شب به شب تمیز میکردم خونه رو
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.