2777
2789
عنوان

تمیزکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
آره من اطرافم همه همینجورین خاله‌هام مادرم خواهرم ولی خب ببین دوستام اصلاً اینجوری نیستن وقتی میرم خ ...

دقیقا مامان منم همینطوریه باید همه چیزو همون شب مرتب کنه فقط جارو میمونه واسه فردا

من بعضی از دوستامو دیدم اصلا براشون مهم نیست و‌ میشه گفت شلخته ان که من نمیتونم تحمل کنم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مامان منم همینطوریه باید همه چیزو همون شب مرتب کنه فقط جارو میمونه واسه فردامن بعضی از دوستامو ...

منم 

تازه من خونه یه نفرم می‌بینم میرم نگاه می‌کنم می‌بینم ریخت و پاشه روانم به هم می‌ریزه واقعاً 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم تازه من خونه یه نفرم می‌بینم میرم نگاه می‌کنم می‌بینم ریخت و پاشه روانم به هم می‌ریزه واقعاً

من دوست دارم پاشم مرتب کنم یا یه سری وسیله ها رو بذارم سرجاش

فکر میکردم شاید من وسواس دارم ولی الان خوشحال میشم میبینم خیلیا اینطوری مثل من هستن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳