2777
2789
عنوان

مردم باهم اوکی شدن من ذوق کردم

432 بازدید | 35 پست

الان دوتا پسر پشت موتور دنبال یه دختره بودن بعد دختره یهو گفت الان شمارم بدم ول میکنی گفت اره خب خوشم اومده فلان بعد دختره شمارش داد بعد من اینجا تو مغازه ذوق کردم براشون😂🥹 تاحالا کسی جلو روم اوکی نشده بودن دختره خیلی ناز بود پسره هم پرو بنظر می‌رسید ولی جالب بودن نمیدونم چرا من ذوق کردم😆🥹

الان که پشیمونت کردن از خوشحالیت، متوجه میشی که نباید خوشحال بشی😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که پشیمونت کردن از خوشحالیت، متوجه میشی که نباید خوشحال بشی😁

هعی بابا مردم خوشحال میشن ادمم خوشش میاد دیگ دختره ک شماره شو گرفت اومد این ور یه لبخند ریزی زد پشتش به پسره بود من از مغازه دیدم ذوق کردم😂🥹

تو همون خیابونم ولش میکنه 😐

رابطه های الان  صب عاشق هم میشند شب طرف میره دستشویی کات میکنند🫤

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من خودمم تو خیابون اینجوری شماره دادن نمیپسندم سبک‌من نیست ولی با نمک بودن

حالا من برعکسشو دیدم دختره با رفیقش از این موتورپاکشتی ها هست مینیا از اونا سوار بودن با یه لباسایی...

دیگه یه موتوریه اومد به گیر دادن.

یعنی خشتک مرتیکه رو کشیدن سرش😅

اینجوری بیشتر پسندمه😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم میبینم کسی سورپرایز میکنن. یا گل دست شونه . یا همون می‌بوسن گاهی . یا باهم دست تو دستان آنقدر ذو ...

منم خیلی از خوشحالی کاپل های دیگه ذوق میکنم اصلا وقتی دونفر کنار هم خوشحالن منم از اینجا براشون خوشحال میشم 🫠🥹