2777
2789
عنوان

مردم باهم اوکی شدن من ذوق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست
هعی بابا مردم خوشحال میشن ادمم خوشش میاد دیگ دختره ک شماره شو گرفت اومد این ور یه لبخند ریزی زد پشتش ...

الهی که خیر پیش روشون باشه، نه غم و بی‌وفایی و ناراحتی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای عاشق این دخترای این مدلیم 😂خیلی گنگ شون بالاس

شوهر من تو ماشین گرخید! گفت الان میزنه پسره رو😅

از کنارش رد شدم گفتم دمت گرم🤪

لاتی بودا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تو همون خیابونم ولش میکنه 😐رابطه های الان صب عاشق هم میشند شب طرف میره دستشویی کات میکنند🫤

نمیدونم من دیگ با اون بخشش کاری ندارم همینکه الان اونا خوشحال بودن منم خوشحال شدم کلا زندگی خوشحالی و غمه کاریش نمیشه کرد شایدم سرنوشت اینا خوب شد و همیشه باهم موندن

فکنم 20 22 رو پسره داشت دختره هم 18 20 اینا

آخی گوگولیا 😍

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
شاید دختره شماره الکی داده که دست از سرش بردارن وگرنه کی به پسر خیابونی بله میگه

معلوم بود دختره هم خوشش اومده رفت پیششون شمارش داد شماره پسره رو گرفت وقتی داشت میرفت یه لبخند قشنگی زده بود بعدشم پسر خیابونی حرف قشنگی نیست خب اینا الان ی مدت ارتباط میگیرن ببینن از هم خوششون میاد یا نه اگ خوششون بیاد باهم اوکی میشن ممکنه تهش هم به هم برسن خب کجا اشنا بشن پس خیلیا اهل ازدواج های سنتی نیستن دیگ 

یاد یه خاطره افتادم گفتی موتور. یه بار با خواهرم بیرون بودیم یه موتور با 4تا سرنشین پسر افتاد دنبالمون هی اصرار که شماره رد و بدل شه و...  تا رسیدیم به ماشین آبجیم سوار شدیم یکیشون گفت اینا خودشون ماشین دارن ما چهار تایی رو یه موتوریم خاک توسرمون.  نمیدونستم بخندم یا دلم به حال قیافه های آویزونشون بسوزه😂

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜