پسرخاله نامزدم با یه دختره دوست بود هنوز یکسال نشده همشم مینالید از اخلاق دختره که فلانه بساره من میپیچونمش از این حرفا ولی گفته بود دوستش دارم کیس ازدواجمه حتی راجب رابطه جنسیسشون گفته بود توی جمع پسرا حتی به گفته خودشون میدونم اصطلاح درستی نیست ولی به همه گفته بود باکره نبود دختره هم قبلا با پسرایه همین اکیپ تو رابطه بوده با اوناهم رابطه جنسی داشته
حتی اومد گفت مچشو گرفتم با یه پسره چت میکرد
یکبارم دنباله ادرس یکجا میگشت با یه دختر دیگه بره ولی من بد برخورد کردم نامزدم گفتش نه نرفتش اونروز
حتی یه بیرون معمولی پسره با جمع پسرونه میرفت دختره کلی فوش و حرفای زشت میزد بهش و کلی ویدیوکال
از اونطرف دختره میره عکاسی با پسرا مسافرت و عکسای لخت توی پیجش حتی چندتا پروژه با پسرا ویدیو عاشقانه و عروسی گرفته معروفم نیست بگیم کارشه پول در میاره این فیلماش هیج ویوو نداره
پسره به مادرجونش و فامیلاش عقدش کردم ولی دوروز پیش خواستگاریشون بود همه چیز قایمکی و عجیب و سریع انجام دادن
حس میکنم این مدل دخترا بیشتر شانس دارن چون پسره الکی حرف میزنه ولی مث سگ ازش میترسه دختره به نامزد منم پیام داده بود حتی که لاس بزنه باهاش اینشو خودم دیدم بقیشو کار ندارم کلا سواله ولی