2777
2789
عنوان

شانس یا سیاست

72 بازدید | 12 پست

پسرخاله نامزدم با یه دختره دوست بود هنوز یکسال نشده همشم مینالید از اخلاق دختره که فلانه بساره من میپیچونمش از این حرفا ولی گفته بود دوستش دارم کیس ازدواجمه حتی راجب رابطه جنسیسشون گفته بود توی جمع پسرا حتی به گفته خودشون میدونم اصطلاح درستی نیست ولی به همه گفته بود باکره نبود دختره هم قبلا با پسرایه همین اکیپ تو رابطه بوده با اوناهم رابطه جنسی  داشته 

حتی اومد گفت مچشو گرفتم با یه پسره چت میکرد  

یکبارم دنباله ادرس یکجا میگشت با یه دختر دیگه بره ولی من بد برخورد کردم نامزدم گفتش نه نرفتش اونروز 

حتی یه بیرون معمولی پسره با جمع پسرونه میرفت دختره کلی فوش و حرفای زشت میزد بهش و کلی ویدیوکال 

از اونطرف دختره میره عکاسی با پسرا مسافرت و عکسای لخت توی پیجش حتی چندتا پروژه با پسرا ویدیو عاشقانه و عروسی گرفته معروفم نیست بگیم کارشه پول در میاره این فیلماش هیج ویوو نداره 

پسره به مادرجونش و فامیلاش عقدش کردم ولی دوروز پیش خواستگاریشون بود همه چیز قایمکی و عجیب و سریع انجام دادن 

حس میکنم این مدل دخترا بیشتر شانس دارن چون پسره الکی حرف میزنه ولی مث سگ ازش میترسه دختره به نامزد منم پیام داده بود حتی که لاس بزنه باهاش اینشو خودم دیدم بقیشو کار ندارم کلا سواله ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویسش خوب بوده الان دیگه هیشکی ازدواج نمیکنه مگر اینکه دعا نویسش خوب باشه چندروز پیش مشتری خواهرم اومده بود یه کمر بند ازدواج که رسمشونه داده بود به خواهرم که مثلن درست کنه براش داخلش یه دعا گذاشته بود 

اصلا نگرفتم چیشد

خودمم حس کردم بقیه دارن میخونن متوجه نمیشن کلا منظورم اینه هنوز یکسال نشده ارتباطشون 

پسره حتی اومده گفته دختره باکره نیست اونم تویه جمع پسرا

بعد سریع گرفتش اونم قایمکی دارن اینکارارو میکنن

دعا نویسش خوب بوده الان دیگه هیشکی ازدواج نمیکنه مگر اینکه دعا نویسش خوب باشه چندروز پیش مشتری خواهر ...

اره خودمم میگمم فقط دعا نویس اخه دختره قیافه خوبی داره پلی از پسره سر نیست پسره هم خیلی  خوبه حتی باکلاس و خوشتیپه برعکس دختره خیلی بیکلاس   این همه گندم داره چطور اصلا خانواده پسره راضی شدن تازه پیجه دختره رو هم دارن عکسشم استوری میکنن خانواده پسره اصلا ذوق مرگ شدن تازه از یه خانواده خیلییی سطح پایین فیلم پذیرایی خواستگاری رو دیدم شاخ در اوردم اینقدر بد پذیرایی کرده بودن ازشون همین اول کاری

پشتش حرف میزده !!احتمالا دختره محل نمیداده بهش

نه اتفاقا دختره خودش اومد سمتش برای رابطه اونو نمیگم 

منظورم اینه اومده پشتش حرف زده که اره من باهاش رابطه جنسی داشتم باکره نبوذه