2777
2789
عنوان

خانم ها شما مرغ و خودتون میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6369 بازدید | 323 پست
واااقعا‌ ی‌تاپیک بود ک میگف مادرم گفت نباید زنا‌برن نونوایی نون بخرن ‌ و یسریاام قبول داشتن. مثل همی ...

بله منم بهش گفتم مغزهای پوسیده این طور فکر میکنند رفت تاپیک هام زیر رو کرد اومد بیماری بچه ام زد توسرم طعنه بهم زد یه روز کامل گریه کردم ولی سپردمش به خدا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم بهش گفتم مغزهای پوسیده این طور فکر میکنند رفت تاپیک هام زیر رو کرد اومد بیماری بچه ام زد توس ...

بعضی ها فکر میکنن چون مجازی هست میتونن راحت دل بشکنن اینجا مکان تبادل نظر میتونیم نظرمون رو محترمانه بگیم نه با توهین و تحقیر 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

وا 😐😐چ ربطی ب بیماری بچت داشته. دیوانن بابا‌بعضیا. ولشون کن

نمیدونم مبگه گفتی مغز پوسیده به من و خانواده ام خب مگه دروغ گفتم میگه زشته زن بره نانوایی 

بعضی ها فکر میکنن چون مجازی هست میتونن راحت دل بشکنن اینجا مکان تبادل نظر میتونیم نظرمون رو محترمانه ...

اینکه برن تاپیک ها بگردن ضعف ادم پیدا کنند اونم بیماری بچه اش بزنه توسرش قطعا یه جا خدا جوابش میده فکر کردن می تونند دل بشکنند و رد بشن زمین گرده یه جا پس میدن

اینکه برن تاپیک ها بگردن ضعف ادم پیدا کنند اونم بیماری بچه اش بزنه توسرش قطعا یه جا خدا جوابش میده ف ...

بله قطعا همین طوره 

نمیدونم مبگه گفتی مغز پوسیده به من و خانواده ام خب مگه دروغ گفتم میگه زشته زن بره نانوایی

جسارتا خواهر جان لحن شما هم درست نیست هرچند رفتار اون خانومم رو توجیه نمیکنم و شکی تو اشتباه بودنش نیست 

جسارتا خواهر جان لحن شما هم درست نیست هرچند رفتار اون خانومم رو توجیه نمیکنم و شکی تو اشتباه بودنش ن ...

لحنم هر طور بود می تونست با همون لحن باهام حرف بزنه نه تاپیک هام زیر رو کنه بیماری بچه ام بزنه توسرم اونم میتونست توهین کنه اینکه ضعف کسی بزنی تو سرش درست نیست بعد هم خب اشتباه میگفت یعنی چه میگفت زن نره نانوایی یا میگفت شما شوهرهاتون تو خونه خوابیدن شما میرین نانوایی وخیلی چیزا دبگه 

لحنم هر طور بود می تونست با همون لحن باهام حرف بزنه نه تاپیک هام زیر رو کنه بیماری بچه ام بزنه توسرم ...

درسته حرفتون اون اشتباه کرده قطعا تاوان میده ولی اینکه گفته زن نره نونوایی نظرشو گفته شما میتونید مخالف باشید ولی توهین کردن درست نیست 

درسته حرفتون اون اشتباه کرده قطعا تاوان میده ولی اینکه گفته زن نره نونوایی نظرشو گفته شما میتونید مخ ...

نظرش نگفت رسما داشت خانم ها که میرن نانوایی مسخره میکرد 

همسرم خودش میگیره ولی من خرید حالمو خوب می‌کنه چه اشکالی داره خانم بخره حتی واسه خونه باشه دلم میخوا ...

منم راستش باخرید کردن حالم خیلی خوب میشد ولی از وقتی گرونی شد قیمت ها نجومی شده بیشتر افسرده میشم تا حالم خوب بشه