2777
2789
عنوان

مهریه ظلم به مرداست❓🫤

132 بازدید | 12 پست

بعضی ها نامه زدن به قوه ی قضاییه که مهریه ی عندالمطالبه ظلم به مرداست🫤باید فقط عند الاستطاعه باشه

واقعا وقاحت تا کجا🫤

از زیر بار همین هم در میرن،وای ب حال وقتی که عندالاستطاعه باشه

بعد همه ی کامنتا این بود که مهریه ظلم به مرده!! 

وقتی یه مردی خودش با عقل خودش پذیرفته اینو،این که دیکه ظلم نیست

حق زنه واقعا 

با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی... دل ما دریایِ صدها کهکشانِ صبر است !🌝🌿🥹🤍الهی شکر🤍🌱✨ماهلین درونم دوست دارم💘💘💘💎✨😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍دختر کوچولوی درونم تو ارزشمند و مهمی حتی اگر کسی بهت بی توجهی کند یا نادیده ات بگیرد متاسفم بابت احساسات دردناکی که تجربه کردی من کنارت میمونم ازت حمایت میکنم عاشقتم و هرگز ترکت نمیکنم💎🫂🫂💎😘🫂😘🫂😘😘🫂🫂😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

حالا نامه هم نمی‌نوشتن با این گرونی همون عندالسطاعه میشه 

زندان هم ندارع.خون خودت رو کثیف نکن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نامه هم نمی‌نوشتن با این گرونی همون عندالسطاعه میشه زندان هم ندارع.خون خودت رو کثیف نکن

همین هم ظلمه ......از زندان نمیترسن که میرن اموالشونو به اسم بقیه میکنن 

دیکه چه برسه به عندالاستطاعه

الان که دیگه ظلم نمیشه ب نرهای جامعه بلطف بعضی ماده های عقده ای ک بدون هیچی پابرهنه میپرن وسط زندگی این واون بعدمث کنه میچسبن ب اون نره بدون این که مهریه چیزی داشته باشن.... البته بلانسبت بعضی ازخانما

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

دخترامون ک ماشاءالله دیگه انقدروشن فکرشدن ک تایکی دست بزنه بهشون بندشون رواب دادن رفته ...دیگه کی این وسط ازدواج میکنه ک بخوادمهریه بده...نره راحت استفادشو ازاین دخترای دم دستی میبره بدون این که یریال بده ...البته بلانسبت بعضی ازدخترای باحیامون

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

ذاتمون خب همینه،اخساساتی ایم دیکه وقتی قانون و فرهنگم غیر از اینو سرکوب کنه تشدید میشه

برو پیجهای زنهای خارجی با زیر نویسو ببین که زنای دیگرو اگاه میکنن 

ببین زنهای خارجی نه گوگولین نه نایسن نه ساده چقدرم منطقی ان و پای حقشون وایمیسن 

ذاتمون خب همینه،اخساساتی ایم دیکه وقتی قانون و فرهنگم غیر از اینو سرکوب کنه تشدید میشه

ببین مهریه چرا هست ؟؟چون مرد میره سرکار و پس انداز میکنه ولی اجازه نمیده همسرش بره و خانم هیچ پس اندازی نداره ✨️ بخاطر همین مرد اگه یهو خانمو ول کنه . اون خانم خیلی صدمه میبینه . پس به نظرم من مهریه همش کشکه . خانم باید حق اشتغال داشته باشه بره سرکار و تو اون زندگی پس انداز کنه . یعنی اصلا حقوقشو رو تو خونه نیاره . و از همسرشم بگیره . حق طلاق . حق حضانت . و خروج از کشور رو بگیره . واقعا برای مهریه دادن خیلی عوضی میشن خانم ها باید قبلش از اون مردی پولی جمع کرده باشن یا خودش پس انداز داشته باشن 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧