2777
2789

من استعداد درس دارم حتی همکلاسی‌های قدیمیم که دیدنم میگن حیف کردی نخوندی

دبیرستان افسردگی گرفتم نخوندم 

شهر خودمون رفتم دانشگاه رشته‌ام خوبه راضیم ولی این فکر که میتونم جای بهتری باشم دانشگاه بهتری قبول شم باهامه

الان ترم ۳ ام

دوتا گزینه دارم یا الان همزمان با دانشگاه بخونم و نهایتا ترم بعد مرخصی بگیرم که میخوره به کنکور

یا بیخیال شم کنکور رو بذارم واسه ارشد ولی تا اونموقع معلوم نیست چی پیش بیاد برم ارشد نرم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چی میخونی الان و چی قصد داری که در آینده بخونی

همین رشته تو دانشگاه بهتر تو یه شهر بزرگتر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین رشته تو دانشگاه بهتر تو یه شهر بزرگتر

اگه روزانه ای الان حیفه انصراف بدی چون هزینه انصراف روزانه زیاده مثلا علوم پزشکی به ازای هر ترم گذرونده ۲۰ و خورده ای میگیره برای انصراف ؛ اگه رشته های مهندسی هستی که فکر میکنی مثلا علم و صنعت امیر کبیر شریف اینا بیارع آره انصراف بده چون خیلی تو آیندت تاثیر داره ولی رشته های دیگه بزار برای ارشد 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

رشتت چیه عزیزم رشته مهم تره از دانشگاه هست تازه تو اگه انصراف هم بدی از دانشگاه فعلیت باید پول بدی

روزانه به روزانه جریمه نداره

خب رشته‌ام خوبه راضیم همینو میخوام

آوردم میرم نیاوردم نمیرم

اگه روزانه ای الان حیفه انصراف بدی چون هزینه انصراف روزانه زیاده مثلا علوم پزشکی به ازای هر ترم گذرو ...

روزانه به روزانه جریمه نداره تا جایی که میدونم

وقتی همین رشته رو الان داری میخونی خودتو آزارنده

خب میتونم تو یه دانشگاه بهتر بخونم با موقعیت‌های پیشرفت بهتر

روزانه به روزانه جریمه نداره تا جایی که میدونم

چیزی که شما میگی برای انتقالی هست، برای اینکه کنکور بدی قبل ثبت نام کنکور باید از دانشگاه انصراف بدی و برای انصراف دادن هم باید یه مقداری پول بدی

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

ولی من شنیدم روزانه همون دانشگاه رشته ی دیگه بخوای بخونی جریمه نداره

من شنیدم روزانه از روزانه بری روزانه کلا جریمه نداره

حالا بازم میشه از آموزش پرسید 

چیزی که شما میگی برای انتقالی هست، برای اینکه کنکور بدی قبل ثبت نام کنکور باید از دانشگاه انصراف بدی ...

قانون انصراف قبل کنکور مشمول من نمیشه

میدونم ولی شنیدم کلا از روزانه بری روزانه جریمه نداره حالا بازم میشه از آموزش پرسید