2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این مسئله چیه هم اتاقیمه🤨🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 34 پست
از کی جدا شده؟اگر از شوهر بله اون خانم بی شعوره باید رعایت کنهاگر از دوست پسر که نه دیگه

چه فرقی داره؟؟ به هر حال حالش بابت جدایی بده

چه تفکیک های عجیبی قائل هستید

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شیدا اگه ناراحت میشه یکی دوبار وسط حرفای اون یارو بزنه بیرون اینم بهش بربخوره کمتر صحبت میکنه

بهم گفت این کارو نمیکنه چون می‌ترسه بد برداشت کنه مثلا برداشت حسودی 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدت بشین باهاش حرف بزن بگو در مورد عاشقانه هات پیشش حرف نزن شاید نمیدونه بیچاره 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

خب بحث وابستگیه درسته دوس پسر بوده ولی واقعا عاشق بوده

میدونم نگفتم وابستگی نداشته

خیلیها دوست پسر رو جی نمیگیرن ممکنه اون خانمم عقلش نرسه شاید فکر کنه قهر موقته بهم برمیگردن

دختره از عمد کنه بیشعوره شیدا هم رابطه اش تموم شده چرا باید به خوشی یکی دیگ تا این حد حسودی کنه ؟همه ...

میگه دست خودم نیس حرفاش میره رو مخم دلم میخواد بگم تروخدا خفه شو 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بحث دشمنی نیستبعضیا خوششون میاد اذیت شدن و حسادت بقیه رو ببیننکمبود توجه داره شاید

خاک بر سرش اگ اینجوری باشه 

من باشم آروم باهاش صحبت میکنم و توضیح میدم که شیدا حالش بد میشه تازه جدا شده گناه داره ... درمورد دو ...

ن من خوب نمیشناسم میترسم جوری بگم بد تر شه مثلا بفهمه شیدا حسودیش می‌شه 

شما به اون دختر خانم در غیاب شیدا بگید رعایت کنه

خب میفهمه شیدا حسودیش می‌شه 

میدونه ولی انگار درک نداره کات چقد سخته

خب تو یه جوری غیر مستقیم بهش بگو

بگو خیلی حالش بده ممکنه دلش بشکنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

میگه دست خودم نیس حرفاش میره رو مخم دلم میخواد بگم تروخدا خفه شو

درک میکنم تازه جدا شده حق داره خب چرا اتاقشو عوض نمیکنه یا تو واسطه شو وقتی شیدا نیست بگو زیاد پیش شیدا نگیم ناراحت نشه بلکه نگف

خدت بشین باهاش حرف بزن بگو در مورد عاشقانه هات پیشش حرف نزن شاید نمیدونه بیچاره

بنظر من خیلی بی عقله