2777
2789

یه دوستی دارم اسمش شیدا بعد ما یه هم اتاقی مشترک داریم همش میاد از عاشقانه هاش با پسری که از هم خوششون میاد تعریف میکنه خلاصه این دوستم شیدا چون تازه جدا شده روحیه ش اصن خوب نی اون دختره ام میدونه ک این جدا شده هی میاد تعریف میکنه شیدا بهم میگه کاش این دختره خفه شه بخدا مثل نمک روی زخم میمونه حرفاش  میگه دست خودم نیس حسودیم میشه 

بنظرتون شیدا حق داره دختره واقعا بی‌شعوره؟ 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

دختره واقعا عقل نداره و از عمد میاد اینکارو میکنه مشخصه

چرا باید از عمد بکنه آخه باهاش دشمنی نداره شاید بی عقله فقط 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دختره در جریانه که دوستت دچار این پروسه‌ی بعد کاته آره کارش اشتباهه که اصلا ملاحظه نمی کنه.

راجع به درستِ کلمه ست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

جداشده یعنی چی طلاق گرفته؟

نه طلاق نگرفته ولی خیلی بد جدا شده تازه یک ماه کمتر میگذره حالش خوب نیس گریه میکنه دلتنگی و ‌...

اگر دختره در جریانه که دوستت دچار این پروسه‌ی بعد کاته آره کارش اشتباهه که اصلا ملاحظه نمی کنه.راجع ...

میدونه ولی انگار درک نداره کات چقد سخته

من باشم آروم باهاش صحبت میکنم و توضیح میدم که شیدا حالش بد میشه تازه جدا شده گناه داره ... درمورد دوست پسرت پیشش حرف نزن ..... میبینم که چقدر تو خودش میره چون یاد دوست پسرش میفته برای همین این حرفا رو میزنم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

از کی جدا شده؟اگر از شوهر بله اون خانم بی شعوره باید رعایت کنهاگر از دوست پسر که نه دیگه

خب بحث وابستگیه درسته دوس پسر بوده ولی واقعا عاشق بوده