امیدوارر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 295 عنوان کسی از شرایط ارشد میدونه 60 بازدید | 7 پست سوالم اینه که اگه بخوام ارشد روانشناسی پیام نور بخونم ایا پیام نور هم شرط رتبه داره یا ن؟ اخه دیدم خیلیا با رتبه های خیلی بد رفتن پیام نورمیگم اگه کلا شرط رتبه نداره الکی نخونم 1404/07/13 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قسطنتنیح عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6113 پس داره کدوم مرکز باشهکدوم مرکز میخوای انتخاب کنیبعضی جاها باید رقابت کنیبعضی جاها اصلا تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 4633 منظورت از شرط رتبه چیه عزیز؟ بجز دولتی آزاد و پیام نور رو رو معمولا با رتبه های خیلی بالاهم قبول میشن
امیدوارر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 295 پس داره کدوم مرکز باشهکدوم مرکز میخوای انتخاب کنیبعضی جاها باید رقابت کنیبعضی جاها اصلا منظورت شهر هست؟ مشهد
امیدوارر مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 295 منظورت از شرط رتبه چیه عزیز؟ بجز دولتی آزاد و پیام نور رو رو معمولا با رتبه های خیلی بالاهم قبول میش ... منظورم اینه ک من دوستم کنکر کارشناسیش رو هیچی نخونده بود ینی مثلا ی چیزی تو مایه های ۱۵ هزار اوردبعد رفت پیام نورحالا من اگ برگه رو سفید بدم یا نهایتا فقط یکی از منابع ارشد رو بخونم قبول میشم پیام نور یا نه؟
mehr_anaa عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 4633 منظورم اینه ک من دوستم کنکر کارشناسیش رو هیچی نخونده بود ینی مثلا ی چیزی تو مایه های ۱۵ هزار اوردبعد ... اگه آزاد میخواستی میتونستم بگم بله اما پیام نور مطمئن نیستمبستگی به رشته داره کارنامه تمام رشته ها تو نت هست سرچ کن ببین در چه سطحی هستن