توی گوگل خوندم به زن اولش با چهارتا بچه خیانت میکنه و بعدم طلاقش میده با طوسی حائری ازدواج میکنه. حائری خیلی از شاملو سر تر بود. هم شخصیتی هم مالی. دختر موفق و مستقلی بود. آیدا هم خدمتکارشون بود. شاملو عاشق آیدا میشه چون انگار شخصیتآ دختر وابسته و بله قربان گو میپسنده نه امثال زنان بزرگی مثل حائری. خونه هم چون مال حائری بوده، سر خیانتش دعواشون که میشه از خونه میندازش بیرون. با آیدا هم که ازدواج میکنه بی پول و هیچی ندار بوده اولشم روستا بودن یه مدت. شعرا و عکساشم با آیدا برا چزوندن زن قبلی پخش میکنه و خیلیم عاشق نبوده ادا بوده. بعد دیگه چون از این مسیر طرفدار پیدا میکنه ادامه اش میده. درسته اینا ؟ شما داستان رو جور دیگه ای شنیدید یا همینه قضیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی ی متنی رو ذخیره داشتم قبلامعتبر تره..نسبت ب چیزایی که توی فضای مجازی میشنوین(بالاخره تعصب زیادی ...
نکه مهم باشه برام. ولی اون حد از عشق و علاقه رو دوس داشتم. وقتی بشنویم نمایش بوده خب ابهتش میریزه دیگه. مثلاً هنوزم باورم نمیشه جلال آل احمد چطور تونس به سیمین دانشور خیانت کنه؟ با اون همه نامه عاشقانه دوطرفه که بینشون رد و بدل شد..چقدم با ادبیات قشنگ براهم نامه میفرستادن