2777
2789
عنوان

کل هیکل شوهرمو خانوادشو شستم انداختم کنار باز عصبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 90 پست
شوهرت چی گفت اخرش؟!

رفت فعلا گفت یکم آروم شدی برمیگردیم 

ولی وسطای بحث گفت میریم بابا یه عروسیه دیگه چخبر گذاشتی😂😂😂منم میگفتم نههههه بحث عروسی نیست بحث دخالت مامان توئهههههه😂😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خانواده ها نمیدونم کی می خوان ادم بشن سر هر چیزی دخالت ودعوا راه نندازنخانواده شوهر منم همینن.ال ...

اره دیگه خبر میبره تو خونم هرچی میشه زنه زودتر از من خبر داره 

بعد حرف اونا هم روش تاثیر داره شوهرمون آدم بود که به خودش جرئت نمی‌داد دخالت کنه

رفت فعلا گفت یکم آروم شدی برمیگردیم ولی وسطای بحث گفت میریم بابا یه عروسیه دیگه چخبر گذاشتی😂😂😂منم ...

خوشم اومد ازت 

حالا من بودم مینشستم گریه می‌کردم و التماس ک بیا بریم اونم دور برمیداشت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من سه هفته بعد فوت مادر زن داداشم رفتم عروسی پسر دایی شوهرم مادرم وزن داداشم یک بلایی سرم آوردن من م ...

درست ترین کارهمینه چیزی نگی بدتر میکنن بدتر میشینن سر آدم سواری میگیرن 

خوشم اومد ازت حالا من بودم مینشستم گریه می‌کردم و التماس ک بیا بریم اونم دور برمیداشت

نه بابا این اشتباه محضه یسری ها اینجا میگن زن باید آروم باشه ساکت باشه با زبون بگی

اینجوری مرد فکر میکنه ضعیف گیر آورده بدتر میکنه والا من دیدم تا بوده دور دوره سلیطه ها بوده

منم اوایل گریه میکردم الان یه تایمی از حقم دفاع میکنم

چن روز پیش که خونشون بودم انقد حاله خودمو شوهرم بد بود که شوهرم نیومد خونشون . منم میدیدن حالم بده ه ...

این سری اومدن از رخت خواب بلند نشو 

بلند شدی هم بگو سرم گیج رفت افتادم 

یه تایمی هم برو بیمارستان سرم بزن از رخت خواب بلند نشو اصلا 

مادرشوهره ببینه کسی نیست بهش سرویس بده پا میشه میره 

چن روز پیش که خونشون بودم انقد حاله خودمو شوهرم بد بود که شوهرم نیومد خونشون . منم میدیدن حالم بده ه ...

بخدا یکی دوبار کار نکنی بگی کمرم درد میکنه پام درد میکنه نری ایزی لایفش رو عوض کنی نمیان دیگه 

میان ماهم ساده ساده خدمت میکنیم بهشون 

کجا برن بهتر از خونه تو

این سری امیدوارم نیان اومدنم از رخت خواب بلند نشو اصلا بگو سرم گیج میره حالم بده میره

بخدا یکی دوبار کار نکنی بگی کمرم درد میکنه پام درد میکنه نری ایزی لایفش رو عوض کنی نمیان دیگه میان م ...

الان به شوهرم گفتم که نباید بیان منو ساده گیر آوردن چرا خونه بقیه‌نمیرن. چطور داداشت میگه زنم‌میره قهر تو هم بگو زنه منم‌میره قهر. خوب از بقیه تعریف میکنن ولی به من‌میرسه میگن‌ما تو رو نمی‌خواستیم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷