2777
2789
عنوان

کل هیکل شوهرمو خانوادشو شستم انداختم کنار باز عصبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 90 پست
برو خونه بابات تکلیفت روشن بشهیعنی چی مگه نوکرشونیخودشون باید درک داشته باشنگند زدن به زندگی دیگران ...

تا حالا قهر نکردم خیلی میترسم برم خونه بابام بعد کل فامیلشون می‌فهمن

شوهرمم اینجور نیس که بگه اره بیارمشون. ولی خودشون صد بار میگن حتی به بقیه بچه هاش هم‌میگه میخوام‌برم خونه فلانی دیگه شوهرم مجبور میشه بذارمشون. وگرنه بهشون گفته خودم مریضم زنم مریضه 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اگه شهر کوچیکین شوهرت نیاد خودت برو ولی اگه شهر بزرگین هیچ عیبی نداره که هر دو برین ..

کوچیکه یکم شهرستانه ولی مهم نیست میگم مریضه نیومد فضای تالار خفست گفت بقیه هم میگیرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای واییی چقدر سخته خودتو بزن به کمر درد بگو پام درد میکنه یه مدتم راه نرو اومدن بگو کمرم درد میکنه ب ...

چن روز پیش که خونشون بودم انقد حاله خودمو شوهرم بد بود که شوهرم نیومد خونشون . منم میدیدن حالم بده همش خوابم سرما شدید خوردم ولی بازم اومده دم در نشسته ماهم میایم 

خدا لعنتشون کنه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

تا حالا قهر نکردم خیلی میترسم برم خونه بابام بعد کل فامیلشون می‌فهمنشوهرمم اینجور نیس که بگه اره بیا ...

قهر نه بگو برات سخته 

ازشون مراقبت کنی 

خونه و زندگیت و به گند میکشن

واسه یه وعده بیان و برن

نکنه چند روز بمونن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

حالا زور اصلی اونجا وارد میشه که حرف خودش نیست خودش اتفاقا گفت بریم حال و هوامون عوض شه رفته اومده ن ...

کاش میشد خونتون رو عوض کنید ک یکم دور باشید از هم اون وقت شاید کمتر دخالت میکرد 

فقط اینکه مادرشوهرم پیش دامادا پاچه خواری کنه یوقت دخترشو ول نکنه داماد

برو ولی به شوهرت بگو

مادرشوهر خواهرشوهرت هفت پشت غریبه هس برا من

باشه تو نیا

ولی یکی از فامیل های منم فوت کرد صد پشت غریبه تو هیچ مراسمی از شما شرکت نمیکنم

توف تو مادرشوهرت

تقصیر شوهرته بعدم مادرشوهر خواهرشوهرت غریبه ست و ربطی به شما نداره دختر عموت که نسبتش نزدیکتره به شو ...

همون منه ساده رو بگو با اینکه قهریم با خانوادش همه مراسما رو میرم بعد این الان این همه ادااصول درمیاره برای من 

قهر نه بگو برات سخته ازشون مراقبت کنی خونه و زندگیت و به گند میکشنواسه یه وعده بیان و برننکنه چند رو ...

بابا شوهرم خودشم دوس نداره اونا بیان . فقط اونا انقد نفهمن که بهشون هم بگیم نیاین بازم میگن میایم

حیلی کثیف کاری دارن.

مثلا من زورم نمیرسه مادرشوهرم بلند کنم بزارم رو توالت فرنگی باید شوهرم باشه

حالا اگه شوهرم دور بیاد این کارشو همونجا انجام میده🤢🤢

حرکت درستی کردی سعی کن ببریش عروسی ک ننش بفهمه نمیتونه دخالتی کنه

اره با ملایمت یکم راضیش کنم برم عروسی بیایم روس این ننه عفریتش کم شه 

بعدا نشونش میدم  کت تن کیه😂😂😂😂

متاسفانه باید بگم خوب کردم مگه اون درست رفتار کرد با من

اتفاقا خوب کردی 

من از اول هی گفتم زشته اینجوری نگم الان روزگارم اینه

ولی جاریم صد تا فحش به شوهرش میده .دیگه علنا اعلام کرده که زنم نه میاد پیشتون نه شما رو راه میده خونش .دیگه مادرشوهرم اینا اونجا نمیرن

تو هم رک روراست به شوهرت بگو تا حساب کار دستش بیاد