2777
2789
عنوان

کل هیکل شوهرمو خانوادشو شستم انداختم کنار باز عصبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 90 پست
حالا زور اصلی اونجا وارد میشه که حرف خودش نیست خودش اتفاقا گفت بریم حال و هوامون عوض شه رفته اومده ن ...

خدا شاهده الان خواهرشوهرت خوشحاله که مادرشوهرش مرده

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه بابا نسبت خیلی دوره

ضمن اینکه شما فامیل هم نباشید لازم  نیست عزا نگه داری

داشتم فکر میکردم

مادر شوهر خواهر شوهرم 

مامان خودمه🥴

دخترم ....پسرم...یک بهار ،یک تابستان،یک پاییز،یک زمستان را دیده اید...از این پس همه چیز تکراریست...جز مهربانی...💞

تقصیر شوهرته 

بعدم مادرشوهر خواهرشوهرت غریبه ست و ربطی به شما نداره 

دختر عموت که نسبتش نزدیکتره 

به شوهرت بگو نیایی اینو بدون دیگه تو هییییچ کدوم از مراسمای خانوادت و فامیلات شرکت نمیکنم 

آخه مادر شوهرِخواهر شوهر دیگه برگ چ درختیه اصلا 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

چقدر بد حرف میزنی باهاش خب میگفتی تونیا من میرم دیگ داد و‌هوار و این حرفا چیه

بهش گفتی خواهرت میمرد من بازم میرفتم یعنی قشنگ خودتو خار کردی توچشمش و از خودت روندیش الانم‌بیرون حتما خونه مادرشه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

۶ تا پسر دارهگیر داده به خونه ما .زورکی میخوان بیان یه هفته بمونن . قبلا هم از این کارا خیلی کردنپیر ...

وای پس میان اونجا واسه چی

خب بمونن خونشون

اعصابم خرد شد اینا دیگه کی هستن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آخه مادر شوهرِخواهر شوهر دیگه برگ چ درختیه اصلا

وقتی یه مادرشوهر بخواد برینه تو زندگی عروسش هفت پشت غریبه هم مهم میشه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

وقتی یه مادرشوهر بخواد برینه تو زندگی عروسش هفت پشت غریبه هم مهم میشه

خیر نبینن 🤐

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

شوهرت چی گفت اخرش؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خوشم اومد اسی 😁 مخصوصا اونجا که گفتی اینکه مادرشوهرش هست اگر خودشم ..... 😁😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وای پس میان اونجا واسه چیخب بمونن خونشوناعصابم خرد شد اینا دیگه کی هستن

بخدا فشارم انقد بالاس که میگم سکته میکنم

میان برینن تو زندگیم 

این یه صدم کاراشون هس اگه بگم ازشون باورتون‌نمیشه خیلیییی کثیفن

بعد همون عروس که محلشون نمیده میشه عروس مورد علاقشون