2777
2789
عنوان

کل هیکل شوهرمو خانوادشو شستم انداختم کنار باز عصبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 90 پست

وای وای منم الان دقیقا حاله تو رو دارم دلم میخواد مادرشوهر پدرشوهرم بمیرنننننننن

خدایا من چه گناهی کردم

بخدا الان سکته میکنم از دستشون

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش تو گوشش میخونه با نرمی ولی تو سیاست نداری داد و هوار میکنی دیگه با خودش میگه اره این مقصره

تو هم تو گوشش بخون علیه مامانش

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

عزیزم باهاش صحبت کن اروم باش خودتم با زبون نرمش کن بگو خدایی نکرده فامیل درجه یک و دو خودمون نیست ک خاطر بزاریم 

یا رفت. امد باهم زیاد داشته باشیم بگیم زشته مادر ظوهر خواهرت ببین فامیل درجه چند حساب میشه 

خاهرت عزاداره برا اون زشته اینجور مراسما ن من ک طرف و سالی ی بارم ندیدم 

سعی کن ارامشتو حفظ کنی 

عزیزم باهاش صحبت کن اروم باش خودتم با زبون نرمش کن بگو خدایی نکرده فامیل درجه یک و دو خودمون نیست ک ...

بعدم بگو برو از چن تا عاقل ادم و بالغ بپرس ببین چی میگن بهت 

تقصیر شوهرته هنوز از شیر نگرفتنش ب ی ورت بگیر برو خوش باش

همون بخدا فکر میکنه ننش عقل کله 

مادرشوهرم ازوناست که میره قرض میکنه میزاره غذا میگیره میزاره جلو داماد یه وقت دختراشو ول نکنن

مامانش تو گوشش میخونه با نرمی ولی تو سیاست نداری داد و هوار میکنی دیگه با خودش میگه اره این مقصرهتو ...

بخدا نمیفهمه فکر میکنه ننش عقل کله 

هی با ملایمت گقتم بابا مادرشوهرش بود ماهم که همه مراسم رفتیم احترام قائل شدیم 

باز میگع نههههه مامان گفت زشته بریم دیگه منم پاشدم دیگه😂😂😂😂

وای وای منم الان دقیقا حاله تو رو دارم دلم میخواد مادرشوهر پدرشوهرم بمیرننننننننخدایا من چه گناهی کر ...

خدا بهت صبر بده برای حالا فقط یدونه مادرشوهرمه این حالوروزمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی اینکه بخاطر فوت مادر شوهر خاهرش عروسی نیاد زور داره واقعا

حالا زور اصلی اونجا وارد میشه که حرف خودش نیست 

خودش اتفاقا گفت بریم حال و هوامون عوض شه رفته اومده ننش گفته نه این خیلییی زور داره 

خودش میگفت نه من یجوری کنار میومد بابا دیگه عروسی مهم تر از حال خودم نیست که 

این مامان عفریتش خیلی زور داره

خدا بهت صبر بده برای حالا فقط یدونه مادرشوهرمه این حالوروزمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۶ تا پسر داره

گیر داده به خونه ما .زورکی میخوان بیان یه هفته بمونن . قبلا هم از این کارا خیلی کردن

پیر هم هستن و پوشکی.

مثلا پدرشوهرم تو حیاط جیش میکنه تو سینک آب دهنش میریزه مادرشوهرم بی اختیاری داره ولی به زور باید پوشکش کنیم همه جا رو نجس میکنه. ای خداااا من چه گناهی کردم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

به خدا که همه جوره حق با تو هستش آخه مادر شوهر خواهر شوهرت چه ربطی به شما داره بابا ما خانواده شوهر هستیم ولی،به قرآن دخالت نمی‌کنیم تو زندگیشون مادر شوهرت چی فکر میکنه پیش خودش،که انقدر شوهرت رو پر میکنه به شین یه بار باهاش سفت سخت صحبت کن بگو اگه میخوای دهن بین مادرت باشی بع حرف مادرت زندگی کنی بگو من نیستم بهتره جدا بشیم حالا نه این که واقعا جدا بشی ولی بترسونه بزار به خودش بیاد