2777
2789
عنوان

شما جای برادرم بودی با کدوم دختر ازدواج میکردی🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ و ۲۲ فرقی نداره یکیه بحث سنش نیست الان هر دو اختلاف سنی شون بالاست بحث اینه شرایط اولی خیلی خوبه ...

اره قبول دارم بنظر منم حتی اولی هم اختلاف سنیشون بالاست.ولی دیگه چون گفت اولی دوست داره گفتم..ولی در کل وقتی پسره خودش نمیتونه تصمیم بگیره و مهمترین تصمیم زندگیشو میزاره به عهده مادرش واقعا اولی هم حیفه براش

حقوق داداشتم بشه سی تومن دختره وقتی ی وکیل شه همون سی تومن میشه پول شروع یه پروندش بعدا ب مشکل میخورن احتمالا...ولی خب همه چیز به این دوست داشتن کوفتی برمیگرده اگه دوسش داشته باشه میسازه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

ببخشید ولی من جای اولی بودم قبول نمیکردم حتی اگه دوسش داشتم

دومی بهتره شرایطشون بیشتر به هم میخوره 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

داداشم هرچی مامانم‌بگه هس اصلا هرچی بهش میگم دختر اولیه چقدر خوبه وفلان خودشم مایل هس منتها مادرم نم ...

پس نظرسنجیت بی فایده س عزیزم تهش برادرت هرچی مامانت بگه انجام میده توام خودتو خسته نکن

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون دختر خواهرشه🤦‍♀️

ببین فامیل خوبه واقعا 

من الان مامانم میگه اگه پسر داشتیم   قطعا یا دختر عموهام یا یکی از دختر عمه هامو براش میگرفتیم  

منم خودم موافقم 

داداشت به دختر خالت حس دارع 

داداشم هرچی مامانم‌بگه هس اصلا هرچی بهش میگم دختر اولیه چقدر خوبه وفلان خودشم مایل هس منتها مادرم نم ...

دادشت از اوناست که بعدا خیانت می‌کنه 

بهانه شد هم اینه که مامانش براش زن گرفته 

خودش نخواسته 

اره قبول دارم بنظر منم حتی اولی هم اختلاف سنیشون بالاست.ولی دیگه چون گفت اولی دوست داره گفتم..ولی در ...

هم اینکه پسره میگه حرف نهایی حرف مادرم و به قول خود اسی تک پسر مامانه بهتره همون عروس منتخب مادر رو بگیرن براش چون‌پسره اولی رو نمیخواد عشق یه طرفه از سمت دختره ست اونم به خاطر سن کمش بزرگتر شه از خودش بدش میاد با انتخابش و پسره رو ول میکنه میره

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خیییلی بیشترم هست خییلی هاشون با اختلاف 15 .17تازه دختره هم هولکی ترهمثل همین میگه دختر با این شرایط ...

اون فاصله سنی دیگه واقعا افتضاحه خود دوست من یه مدت با یکی که ۲۰ سال فاصله سنی داشت و دیگه رسما همسن باباش بود میخواست ازدواج کنه..من نمیفهمم این دوست من بی عقل اصلا..خانواده هاشون چی؟

اصلا مردی که دنبال  بچه باشه خودش مریضه و یه مشکلی داره قطعا.

این دخترام فقط اولش براشون جذابه بعدا میفهمن چی سرشون امده

وایییییییی چه دیدگاه چرک و کثیفی😐😐😐چون پولداره ی جا ب درد داداشت بخوره؟؟؟وات د فاک چ طرز تفکر سمی ...

ناراحت نشید ولی شما هم از صبح چون دختره از خانواده پولداری عس میگید به درد داداشت نمی خوره پس تفکر شما هم اینه پسر با پولش می سنجید