به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
دوست داشتم اول به آرزوهام میرسیدم بعد بچه دار میشدم. چون الان نه تایمم دست خودمه نه میتونم با وجود بچه به آرزوهام برسم. نمیگم نمیشه ولی من اعصاب و ظرفیت ندارم
منچون به نظرم به بچم ظلم کردم تو این زمانه دنیاش اوردم و اینکه اینقد بی حوصله وپرخاشگرم همش خودمو سر ...
دقیقا منم. چون توی این فشار زندگی و وضعیت کشور، تورم، بی پولی، بدو بدو کردنها از اون طرف آلودگی هوا و پایین اومدن کیفیت زندگیها دیگه آدمها مثل قبل روان آرومی ندارن و بچه هم یه مغز فولادین و صبر فراوان میخواد که الان اکثرا ندارن
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝